divendres, 17 de setembre del 2010

Recepta: Rap amb cloïsses



En una cassola posem una miqueta d'oli i fem enrossir poc a poc un gra d'all picat i una mica de julivert (aquests ingredients a gust del consumidor).

Fem un parell de voltes i afegim una cullerada de tomàquet ratllat i deixem que es cogui una mica.

Un cop a punt, afegim el rap que haurem salat lleguerament i deixem que es cogui per una banda, mentre en una cassoleta fem obrir al vapor les cloïsses.

Quan estan obertes, girem el rap i colem l'aigua d' obrir les cloïsses,. Afegim una cullerada de farina i ho ho passem per el turmix.

Colem la barreja batuda a la cassola i deixem que faci xup-xup un parell de minuts, en acabar, incorporem les cloïsses i deixem una mica més que els gustos s'integrin...i ja està!

Un guisat ràpid i bo, als nanos els agrada (fins i tot la meva petita es va menjar un tall) i a més es pot preparar al matí i menjar-ho per dinar o sopar sense problemes!

9 comentaris:

Lula ha dit...

"lleguerament"???
deu ser lleugerament...

jo em sembla que tb en menjaria
amb un chardonnay ben fred...


bon weekend!

Clint ha dit...

Molt bé Lula has caçat el parany lingüístic!

Jo ara sóc més de verdejo...

Bon capde!

Rita ha dit...

Les teves receptes m'agraden, clint. Les expliques de manera senzilla i jo que tinc una mica de por a la cuina, sempre m'hi veig amb cor de provar-les.

Fa temps vas explicar uns macarrons que vaig fer i em van quedar boníssims. :P
Gràcies, guapu!

Puji ha dit...

Mira que la recepta mola, eh? Però m'agradaven més les polaroids de l'altre dia.

Robertinhos ha dit...

Clint, els bons vins s'han d'anar variant. Jo me'l pendria amb un Albariño (qualitat-preu, recomano Albariño Fefiñañes), un Rueda (idem que anterior, recomano El Perro Verde) o un vi d'Alella (Marques d'Alella Alier). Encara que un Chardonnay Jean Leon és un plaer a qualsevol hora...com un vi neozelandés!

Porto uns dies molt liat i amb poquetes coses a dir, per això em fa mandreta postejar.

Felicitats, que veig que has tornat amb força! Així m'agrada.

Per cert, encara no t'ho he dit aquest any...

GILIPOLLES!

jejejeje no s'han de perdre els costums!

Joana ha dit...

I amb poques calories que hem de rebaixar les d'aquest estiu :)

Clint ha dit...

Rita molt bé! doncs aquesta és fàcil, fàcil...un dia em convides i així hauràs de cuinar sense por!

Robertinhos...igual no ets tant Gilipolles tu! A mi els Alella, no m'agraden massa, el perro verde està molt bé i d'albariño, un bodeguer gallec em va recomanar Do Ferreiro molt bo!

Joana però si segur que estas estupenda!

Candela ha dit...

Perro Verde???
Un dia, Clint, em de parlar de vins tu i jo.. :P
Jo estic però molt malalta, malalta...veig aquest plat i buffff...

BACCD ha dit...

Té una pinta genial! I el que mésm'agrada és que és ràpid de fer. És el que té de bo el peix. Llàstima que aquí, de cloïsses, se'n veuen poques.

"La teva petita", dius? Ara me n'assabento que en tens tres (si no m'he descomptat). Ostres tu!