dissabte, 6 de novembre del 2010

Demagògia

Fa dies que no trobo res a dir, i no és que no passin coses, no! però és que a cada notícia opinable, a cada situació que descobreixes la demagògia que l'envolta és espectacular!

Penseu en qualsevol notícia i ben segur que trobareu un munt d'opinions a favor o en contra, però a més, esgrimint veritats absolutes, posicions extremades, pintoresques i fins i tot grotesques..

Ja sigui el papa, les eleccions i el clàssic, la nena romanesa de 10 anys que ha estat mare, el cas palau, l'obligatorietat del català, els immigrants del PP, la Belén Esteban, el tribunal constitucional, la reforma del govern o avui que han tallat els esports d'un TN no afectat per la F1...i me'n deixo unes quantes!

De totes aquestes coses i de moltes altres, se'n diuen de l'açada d'un campanar, i sincerament jo tinc altre feina. Que vagin fent, dient i omplint columnes, tertúlies, mitings i entrevistes a peu de càrrer a gent normal. Tothom té opinió i com més bèstia millor, que així ens retroalimentem.

Som novembre i al migdia es pot anar en màniga curta...sí, definitivament el món és boig. Boig com una puta cabra..

Però bé, tot no podia ser dolent, i al caprabo del poble tornen a vendre Guinness.

5 comentaris:

Sergi ha dit...

La capacitat d'escombrar cap a casa que tenim és tan gran que fa basarda. Sembla mentida que es puguin defensar aferrissadament coses tan diferents, amb tants exemples per demostrar-ho, però és que això de només exposar una part de la informació és un art, i n'hi ha molts d'artistes.

Rita ha dit...

Quanta raó que tens, Clint, i el que encara hem de veure i llegir d'aquí a les eleccions. I avui, amb el Papa!
Petons!

Joana ha dit...

En tot és o blanc o negre i tothom té la veritat absoluta. Com ens hem d'entendre? Enhorabona per haver retrobat la Guiness!

BACCD ha dit...

Quina llàstima, sempre igual. Per això detesto les notícies en general. N'acabes fins als collons.

Felicitats per la Guinnes! Veus?, jo m'estimo més una clareta.

El porquet ha dit...

I demà comença una nova setmana... a veure amb quines collonades ens envairan des de tots els mitjans de comunicació... al final de la setmana es podria fer un resum, un "Informe Semanal" de tota la morralla amb la que ens sorprèn aquest món.

Tranquil, sembla que l'hivern ja truca a la porta.