dijous, 18 de novembre del 2010

Prou campanya electoral

De debó, crec que la campanya electoral s'hauria d' eliminar. En definitiva, els polítics es passen cada un dels seus dies buscant, i és part de la seva feina, el vot.
Llavors, cal tot aquest dispendi en un parell llarg de setmanes? crec que no.
Jo ho veig una mica com les fires de mostres, a dia d'avui, amb la quantitat de mitjans que tenim per arribar uns als altres, no cal apilar tothom en un lloc per conèixer les novetats.
Cartells, propaganda electoral per correu, mitings, videojocs...tot això val molts calers i només serveix per a la gent que ja sap a qui votarà pugui criticar els altres.
Estic convençut que el percentatge de gent que finalment canvia el vot per totes les parides que es diuen aquests dies és ridícul en comparació el cost.
Els polítics, els periodistes, les bases, sacrifiquen el seu temps per tal d'aconseguir ben poca cosa.
Avui he sentit a la tarda part de l'entrevista que han fet al matí a Rac1 a l' Albert Ribera, un qüestionari pre-gravat dies enrere i que precisament per no ser directament polític m'ha fet veure aquest candidat d'una manera diferent. Això, fa uns anys  era impossible, encara que fos per problemes tecnològics, però avui, hi ha mil maneres de fer arribar el missatge a qui tingui ganes d' escoltar-lo i no caldria anar tocant els collons a tothom i gastant uns diners que després és difícil de dir d'on surten.
Sincerament amb un canal de comunicació, i la TDT ens dona una pila d'espai, n'hi hauria ben bé prou. Però clar, com que al final són els polítics qui decideix sobre ells mateixos no hi ha res a fer.

5 comentaris:

Sergi ha dit...

És força molest, però no vols dir que si ho fan és que els reporta algun benefici? Si no no hi perdrien tant temps i diners.

Has vist diferent l'Albertito? Anava vestit?

El porquet ha dit...

Jo crec que, senzillament, alimenten el seu ego.

zel ha dit...

Alimenten el seu ego i llencen els nostres diners...

Joana ha dit...

Clint, em fas por, això d'haver vist diferent al Ribera! La campanya és un conyàs!

Txell Salip ha dit...

Avui he vist dos anuncis per la tele, un era del partir PIRATA i l'altre del CORI (el de la Carmen de Mairena)....

Quant veig coses així sem treuen les ganes d'anar a votar, però jo hi aniré el dia 28N, tot i que els polítics d'aquest país no s'ho mereixen, crec que el meu país si i vull fer valer el meu vot.