dijous, 2 de desembre del 2010

La feina mal feta no té futur

Aquest vell eslògan, independentment del record polític, és una veritat com un temple i ahir en varem tenir un bon exemple. La Copa Catalunya de futbol.

El cert és que no la vaig segui massa. tenia coses més interessants a fer, però el que vaig sentir a la radio ja m'ho va deixar clar. Minipartidets, ordre dels partits segons la conveniència de la tele, jugadors que van haver de demanar permís als pares per poder jugar i anar a dormir tard un dia entre setmana, comentaristes de ràdio que explicaven qualsevol cosa menys el que passava al camp i que fins i tot canviaven els rols, equips guanyadors que marxen i no es queden ni a recollir la copa...vaja una autèntica pena, com a mínim en els partits de costellada després es fot un bon àpat!

Està molt bé que vulguem ser un país, tenir les nostres competicions i tota la pesca, però per fer-ho així, per dignitat, val més no fer res. La imatge donada ahir no és de país seriós que vol fer les coses bé, la imatge d'ahir és de començar una casa per la teulada i contractant Pepe Gotera i Otilio com a paletes.

7 comentaris:

Rita ha dit...

Absolutament d'acord, Clint!

Si volem ser un país i seriós, hem de tenir molta cura amb aquestes coses i no menystenir-nos nosaltres mateixos.
Petonet!

Sergi ha dit...

Això no és una competició ni és res, ningú s'ho pren seriosament. I és que això de posar-ho en un forat del calendari... La veritat és que per fer-ho així millor no fer-ho, jugar aquest partit és més una molèstia que un goig i un orgull pel país.

Dani R. ha dit...

Saps que tens rao.

El porquet ha dit...

Fa anys que la Copa Catalunya és una caricatura de competició.

Si no hi ha dates, doncs que no la facin i fora.

Donem una imatge de país de fireta...

Aniquiladora ha dit...

Crec que aquest partit pertany a la temporada 2009-10. Gairebé ningú segueix aquesta competició, així que, com bé has dit, millor no fer-la.

Petons.

Joana ha dit...

Minipartidets, això són i com això, minicompetició!

Jordi Casanovas ha dit...

Competicions de fireta per un país de fireta...