dilluns, 2 de juny del 2008

Qüestió d'horaris

Avui és el primer dia de classe del mes de juny...i què? pensareu, també hi va haver un primer dia de classe el mes de maig i l'abril i fins i tot el febrer i no en vas fer un post!

Doncs bé, el fet és que a partir d'avui i fins que el curs acabi, a l'escola on va el meu fill pleguen a la una del migdia, a les tres si es queden a dinar.

En desconec els motius, suposo que no arribo a veure'n les virtuts d'aquesta manera de compaginar la vida familiar amb la de la feina, no veig quin racó o projecte és aquest de "mira quan fa calor, treballem menys" o "estem en crisi, la millor manera de sortir-nos-en és fent festa"

Què voleu que us digui, a mi no em sembla bé! Serà que quan jo anava a l'escola no ho fèiem això i per tant tinc algun trauma per haver anat a classe fins a les cinc de la tarda durant tot el curs...

I no us ho prengueu malament eh mestres del mon blocaire (sou uns manats ho se). Però llavors quan plouen critiques ens queixem i ens sentim maltractats...consti que ara també carregaria contra els funcionaris, els dels bancs, les oficines d'atenció ciutadana i tota la gent que per tirar endavant el païs que té això de l'horari d'estiu...que de fet comença el 21 de juny em penso...

Per cert, fent càlculs, el casal d'estiu aquest any rondarà incloent menjador 650 €, com per anar tenint horaris compatibles...

14 comentaris:

kpi ha dit...

L'escola del meu fill fa de 9h a 14h i l'escoleta infantil horari normal tot l'estiu.

Aquest cap de setmana em fet números.
135€ escoleta d'estiu-juliol del nin sense menjador.
185€ escoleta d'estiu nina mes de juliol+ menjador .
La "teta" (cuidadora per hores) 280€ mes de juliol.
135+185+280 = 600€
el Viatge a València 617€

Ei que jo som funcionaria i no tinc horari d'estiu eeeeeee! que treball fins dia 22 d'agost de 8'00h a 15'00h.

Jo Mateixa ha dit...

Perdoneu-me, no tinc fills propis, però a aquell al que l'hi faig de mare un cop cada 15 dies ja ens ha trasbalsat l'econòmia familiar (be, no ell pobret, que no en te cap culpa)

Prefereixo no fer càlculs, que tenia previst fer coses amb la paga extra d'aquets més i m'acaben de dar per el cul...la putada es que no m'ha agradat gens ni mica :-(

Kpitana, el que donaria jo per treballar de 08:00-15:00, jo faig de 09:00-14:00 i de 16:00 a 19:00 tot l'any :-(

Mikel ha dit...

ben vist clint , mai he entes aixo dels horaris d´estiu a les escoles i aixo que no tinc fills jo.

Déjà vie ha dit...

i el cop d mall? on l'has deixat?

Robertinhos ha dit...

condoni, amiqui...perdó. Fica't a mestre! jajajaja

Robertinhos ha dit...

condoni, amiqui...perdó. Fica't a mestre! jajajaja

Anna Tarambana ha dit...

Suposo que jo que sóc mestra i funcionparia tinc les de perdre, no?

Us convidaria a tots a una classe amb 26 nens i nenes a les 4 de la tarda amb una calor que espanta (d'acord, aquest any encara no).

Si algú vol les meves vacances ja sap que ha de fer: la carrera de magisteri és de les faciletes. I avui en dia ser mestra és fàaaaaaaaaaaaaaaaaacil... bueno... un no dir!

Striper ha dit...

Pais nano pais!!!!!

Joana ha dit...

Te n'explicaria un llibre d'horaris , conciliacions, cangurs i despeses!
Millor acaba de llegir el llibre i consti que no he explicat el final!!!que si no...
Bona nit i comença a estalviar pel casalet!!!

Martha! ha dit...

i desprès diuen que els casals d'estiu són profitosos... ja ho poden ser ja! jejepetons

Gatot ha dit...

els meus gatets comencen horari matinal la setmana que ve.

per "sort", jo de moment treballo només els capsde... vol dir que tindré més hores per estar amb ells!
:)

has pensat a negociar una reducció de jornada per paternitat? com que hi ha crisi... igual a la teva empresa li interessa!!! :)

i... en sèrio... el que no entenc és com encara no s'obliga per llei a què les empreses que "imposen" horari partit, no hagin de fer-se càrrec com a mínim dels 50% de les despeses que suposen cangurs, casalets, etc...

revolució sindical ja!!!!

petons i llepades reivindicatives!

Clint ha dit...

kpi dona amb aquest horari què vols fer horari d'estiu...jajajaja

Jo Mateixa és cert ells no en tenen la culpa...però costar costen!

una pena que no n'hagis gaudit! jajaja què animala que ets!

Mikel no cal tenir fills per veure les coses que no funcionen, només per patir-les!

Déjà esperava que me'l portessis tu...gràcies dolça!

Robertinhos mestre com la resta de feines ha de ser per que t'agrada, malament si ho fas per les vacances o per els horaris!

Anna Tarambana Dona, jo esperava una explicació més tècnica dels motius, la calor...cony hi ha sistemes de refrigeració, no em sembla motiu suficient, o és que als casals no en fa de calor? I no m'estic posant pas amb les vacances, és el canvi d'horari que no arribo a entendre.

Striper així ens va!

Joana el teu ram també tela! Bon dia! i gràcies per no explicar-lo!

Martha! ja tens raó ja! com per que es posi malalt i no hi vagi! Petó!

Gatot és que jo sóc més aviat autònom! però tant és tampoc crec que tot sigui culpa de les empreses...els que fan les lleis haurien de posar-se les piles, els canvis d'horari, al final, son a l'escola pública, no pot ser que per que fa calor mig país es quedi a casa!
Reivindiquem, però amb cara i ulls!

Lula ha dit...

La meva aquesta setmana encara fa horari normal
les tardes que quedaran de juny em surten per 50
i el casal d'estiu per 500

ole-ole!!

Andrea ....de acà y de allà ha dit...

yo en vista de este terrible probelmaaa he decidido ya desde el año pasado, pagar todo el año para que me saquen al mayor del cole y lo traigan a comer a casita, la comida ke le dejo hecha y ya me cuidan al pequeño de 1 a 5, pero como el año ke viene los dos iran al cole, igual pagare para ke los saken a los dos a omer fuera..por que??? porque si los mando al menjador, los festivos, que siempre trabajo..y en las vacaciones y cuando etsan enfermos no tendria a nadie (que yo no tengo ni abuelitos, ni tios ni nada cerca) tonces pago todo el puto año....pero al menos se ke lo tengo cubierto....ahhh porke los sabados tambien trabajooo y tambien me los tienen ke cuidar¡¡¡¡¡ cop de mall¡¡¡¡¡¡¡¡ als horaris