divendres, 19 de setembre del 2008

Un parell d'ous...

Una base de pernil salat, un raig de Ketchup (Heinz...sense discussió), un ou, una mica de sal, un raig d'oli i al forn...2 nens 2 tipus, amb o sens pèssols.

Senzill, ràpid, ajuden i a més se'ls menjen!

19 comentaris:

Striper ha dit...

Sencill rapid i segur que exquisit.

Jordi Casanovas ha dit...

i és ràpid senzill i pots posar-hi qualsevol cosa. Si no hi ha pernil, xoriço, si no hi ha pèsols, blat de moro...

Sergi ha dit...

Escolta, tu adoptes canalla crescudeta? Que jo m'apunto a sopar això que has fet, que té una pinta... per mi amb pèsols, cap problema.

mafalda ha dit...

Això, això! Acceptes gent a dispesa? Que aquí l'A i jo ens hi apuntem en un tres i no res! Nyam!

Lula ha dit...

Tens més raó que un sant...
Jo he d'afagir patates fregides...

Xq no vens a cuinar a casa??

ddriver ha dit...

un troset de sobrasada desfeta

gatot ha dit...

noi... amb això del Heinz no combrego... val, val, si és per la rapidesa... però vols dir que no podien esperar 20 minuts a tenir un sofregit de tomata natural +ceba i all + carn picada al moment?

de pernil (i de gambes i d'escamarlans...) ja en menjaran quan es guanyin el sou, home de deu!

:D

per cert, el meu petit, que ahir va fer nou anys... tb té serioses dificultats amb els pèsols i amb les faves! crec que els troba massa farinosos...

petons i llepades de coloraines fosques!

Dani R. ha dit...

Els meus amb pèsols, of course!

Eli ha dit...

Bufff... jo SENSE PÈSOLS... i SENSE KETCHUP....
;-)

Joana ha dit...

Fa dies que no faig ous farrats amb bacon i patates fregides i ketchup "Heinz" per descomptat ( jo n'hi dic porqueria, però de tant en tant un bon rajoli val la pena).
Bona pensada!
Boncapdesetmana Clint!:)

zel ha dit...

Jo el vull molt fet i sense ketxup heinzzz ni de cap tipus, jejejeje

Anònim ha dit...

Els ous fregits (aferrats per vosaltres) amb un poc de sal i pa moreno, ni ketchup, ni xítxeros (pèsols per vosaltres)
ara mateix me'n faig un..
estic trista.....

Jo Mateixa ha dit...

mmmmmmmmmmmmmmmm, que bons!!!!!!

Kpitana que et passa vida meva???????? :-(

robelfu ha dit...

Ostras quina gana m'has fet venir.
això m'ho faig avui per menjar.
gracies per la idea.
una salutació

Rita ha dit...

Ei! Jo n'havia deixat un de comentari...

Deia que... NECESSITO CUINER!!! (cridant, eh!) ;-)

Efectivament, el ketchup Heinz per descomptat.

Si és que ets un papi xulu de veritat! hehehehe
Petonets!

Clint ha dit...

Striper a vegades les coses senzilles oi?

Jordi xoriço si però blat de moro no ho he provat, tot arribarà!

Xexu jajaja de moment diria que tinc el cupu ple! però esta bé això que mengis de tot ;)

mafalda mira ja van 3!

Lula em sento utilitzat! jajaja

ddriver bona pensada! ho porvaré!

Gatot cada cosa al seu moment, i en aquests ous al plat no hi va un sofregit, no passa res per una mica de ketxhup!

Moltes felicitats al gatet! ja veig que encara em queden anys per anar empenyen llegums coll avall! jajaja

Dani apuntat!

Eli vinga va! que ens portem pitjor que els nens petits...

Joana aquests no son ferrats, són fets al forn...els ferrats que dius tu, amb bacon i patates això ja és un altre nivell!!!!

zel però si es molt fet no s'hi pot sucar pa!!!!

Kpi trista? clar, encara no havia començat el barça...;) espero que ja estiguis millor!

Jo Mateixa com? t'agrada tot? així a la primera? no m'ho puc creure!

Robelfu que aprofiti doncs! ;)

Rita aiii aquestes presses! jajaja consti que jo no he esborrat res eh!
I no cridis tant dona! jajaja que m'estic fent el sord! ;)

Núr ha dit...

Mare meva, quina pinta que tenen aquest parell d'ous tan ben posats!! Jo em sembla que canvio el heinz per qualsevol altre tomàquet fregit de llauna o de pot! I una mica de formatge per sobre??? Tot i que jo no en sóc gaire, de formatge, és per preguntar si ho has provat mai, tu.

Quina bona pinta... :9 mmmm!!

Jo Mateixa ha dit...

Juasjuasjuasjuas, sembla mentida oi??, doncs si tu, tot i a la primera :-P

Mis Girasoles y yo ... ha dit...

Sense Ketchup per a mi si us plaus... Olora molt bé, mmmmmm !