dilluns, 19 de juliol del 2010

Comissions

Vagi per endavant que aquest post ha estat escrit sense assessorament legal.

Avui sentia a la ràdio que el conseller Castells anava a declarar a la comissió parlamentària sobre el cas Palau (o cas Millet) i que ja abans havia declarat davant el jutge i no havia estat imputat ni res semblant.

Això m'ha fet pensar. Allò de la separació de poders en que queda? això no és una mena de judici paral.lel? Quina formació en dret tenen els polítics que fan d'acusació? 

I el què és més important, quan cobren extra els polítics per formar part d'una comissió d'investigació parlamentària?

Segurament són preguntes absurdes que m'han vingut al cap tot conduint...però a l'alçada que estem de la pel.lícula jo és que ja dubto de tots els que es presenten per representar-me, per que en el fons (i això no és cap disculpa, ni de conya) puc entendre el que va fer el Millet, però no acabo d'entendre què en treuen molts dels que ara estan a l'altre costat..i no, no em serveix allò de la vocació del deure públic, ja no cola, com a mínim amb mi. Ho sento. Jo acabo veient nens grans jugant al Perry Mason...què hi farem!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta és una comissió creada amb la finalitat de tirar-se la merda uns contra els altres, de dir: "Tu has robat més!". Això sí! Els diputats que hi assisteixen, com dius, cobraran un bon extra.

estrip ha dit...

un espectacle dantesc!
Tu ho has dit, juguen al perry mason i fan el ridícul!

Alepsi ha dit...

I la diversió que implica jugar a ser important? Doncs això. Aparences... i si en treiem profit, millor. Què cony!

Striper ha dit...

Les comosions de investigacio son una mandanga , a mes posen limits i condicions.