dijous, 22 de juliol del 2010

Per guanyar...divideix

Montilla va a casa el Zp a dir-li que els catalans estem emprenyats, imagino que Zp ara mateix deu tenir problemes per dormir...

Però aquesta reunió d' avui ha deixat anar llengües i he sentit de tot, que si el Socialistes no són capaços de mantenir el que pacten aquí quan van allà, que si els convergents no acaben de mullar-se mai, que els d' esquerra tirarien per el dret però quan fos l'hora de perdre la cadira acabarien empassant-se les seves paraules, els d' Iniciativa que regualrien encara més, els del PP que viuen en un altre món, no tan allunyat com els de Ciutadans, però Déu ni do...vaja que per gustos colors!

I jo penso, si no som capaços de entendre'ns entre nosaltres, com volem que ens entenguin els altres! ja podem anar fent campanyes ja...

Però clar, aquí ja ha començat el posicionament cara les eleccions de la tardor, amb més virulència que a la porta del Corte Inglés el primer dia de rebaixes...quin estiu ens espera! només de pensar-hi ja em venen ganes de rojar!

2 comentaris:

Jordi ha dit...

Són ells qui no s'entenen. Nosaltres ho tenim molt clar!

Josep Llorenç i Blat ha dit...

Bon dia,

a més del que escriviu, cal contemplar la possibilitat que en Pepe, hipocorístic de José, que té d'acrònim PP com d'altres tenen ZP, no expliqui només que els catalans s'han emprenyat, sinó que el moll de l'os, la raó fonamental sigui dissenyar una estratègia primera de com fer per repetir, els propers quatre anys, la presidència de la Generalitat. A la reunió, no hi ha dubte, hi ha més gent, dos homes i una dona d'estat, que segueixen una certa paritat combinada amb la qualitat d'idees, de l'estat espanyol

L'ordre del dia serà el següent:

1. Assessors de marquèting amb qui comptem. Hi ha un parell de nois a Galícia i una altra noia d'Euscadi que ho faran bé, diu l'un; doncs, jo compto amb un cosí de José Antonio DiL i amb tres noies de l'Hospitalet, gent d'Ecstremaidura i de la Rioja, que també sabran què fer, que vénen de la TV3, diu l'altre.

2. Idea general de la campanya electoral. Quin parell d'estafes els clavarem aquesta tardor, de manera que Catalunya continuï sent-nos rica i plena, i, pels catalans, continuï sent-los pobra i prima.

3. Amb qui he de parlar sobre el proper biotrioquadripartit. Fem com fa quatre anys, abans de res preparem-ho i després ja ho dramatitzarem perquè tothom s'ho empassi, que, fins ara, va bé, diu qui més mana, és a dir, cap dels dos.

4. Sensacions culinàries derivades del dinar.

Torn obert de paraules. Aquí l'un preguntarà que com s'ho han agafat el que hem fet; algú dels presents dirà qui, els de la Comissió. L'altre dirà no, dona, no, els de la manifestació del 10J. No diuen res, fan com sempre, són babaus i no saben de què va, dirà en PP.

Salut, República de Catalunya i a reveure.