diumenge, 4 de juliol del 2010

Mundial...

Dissabte, assegut al sofà, amb el partit posat intentava respondre la pregunta del meu fill gran:

-Papa, com és que vols que perdi espanya si hi juguen el Xavi, l' Iniesta, el Puyol i el Piqué. Ah! i el Villa (Pedro encara no jugava).

I després de una estona argumentant li vaig acabar dient "és que ser català, a vegades és molt complicat!" i la veritat és que després hi pensava i és cert, de fet en realitat jo volia que perdessin per tota la colla que xerra, com aquests que ara diuen "grande Piqué" i fa uns mesos el crucificaven per declarar-se catalanista, no pas per als jugadors (incloent Sergio Ramos).

Després, vaig sortir al jardi a fer una cigarreta, i no paraven de sonar clàxons, fins que un va girar al carrer de davant de casa, i entre sons de botzina van cridar "paraguayos hijos de puta!".

Vaig apagar la cigarreta i vaig somriure, agraïnt un altre motiu per anar amb alemanya a la propera!

5 comentaris:

Sergi ha dit...

Sí, el més estrany de tot és que la selecció en si no dóna massa motius de ràbia, però tot l'entorn i la caspa que es genera al voltant és més preocupant. Et dono la raó amb que ser català és molt complicat. La veritat és que tant me fot el que facin, perquè em deixen indiferent, però només per no sentir tot el que vindrà, i perquè això maquillarà tots els problemes reals, trobo que és més convenient que perdin i cap a casa.

Josep B. ha dit...

Totalment d'acord.

Ja abans del partitm que no vaig voler veure, vaig poder observar el penós anunci de "Sandevid" dient que se'ls hi anava a donar un "chorreo".

En veure'l vaig desitjar que perdessin, ho sento pels jugadors i l'entrenador que, pel que he escoltat, van en la línia de l'humilitat, de no menyspreuar el rival però aquest "españolazos" mereixen un correctiu.

Joana ha dit...

És realment complicat ser català. Jo vull que dimecres guanyin, i poder gaudir de plaer el dia que perdin la final, pel gust de poder veure i sentir quines tonteries diran aleshores les teles i les ràdios. Mira que m'agrada el futbol, però d'aquest mundial, no he vist cap partit.

Candela ha dit...

tens jardí....

Unknown ha dit...

婦女徵信全國入口網
廣達徵信社