dilluns, 22 de novembre del 2010

El debat

Ahir al debat a 6 que va fer TV3 es va comentar el tema de la temperatura del plató, es veu que el totpoderós Cuní va tenir la colla pessigolla debatent a 14ºC.
Com l'estiu que ve em tornin a posar anuncis que en ple més d'agost no puc posar l'aire condicionat per sota 25ºC em penso que trauré el mall...
O és que TV3 no és un lloc púbilc i es deu a les normatives proposades per aquest govern d'esquerres i ecologista?...o només és el Cuní, que està per sobre el bé i el mal?

D'acord que potser hi ha dades més interessants a tractar, però em fotia una mandra...

4 comentaris:

Sergi ha dit...

Doncs jo no ho trobo malament. D'acord que s'ha d'estalviar, però en Cuní va posar a tots en les mateixes condicions: dolentes. O potser és que pensava que l'Albertito vindria en boles i així el putejaria. Ja m'agrada que pateixin una mica.

El porquet ha dit...

I encara li riuen la gracieta per tot arreu. 14ºC? És ben foll. Ara mateix he posat la calefacció de casa a 30 graus i em donaré el plaer de caminar amb calçotets per casa. Apa!

Lula ha dit...

No vaig veure el debat, ni ganes.
Crec que és potser el post més interessant que es pot fer-ne.

El Cuní està menopàusic, ho sento però algú ho havia de dir.

TV3 un lloc púbilc??
Marranot... ;-)

Joana ha dit...

Si que fa mandra, i molta! Es veu que el Totpoderós Cuní sempre té el plató que es passa fred. Suposo, que així volen que s'acabi per tocar el dos. Qui pot pensar si estas passant fred?