dilluns, 2 d’octubre del 2006

De F1 i cagades!

Aquest cap de setmana, a 45" (un món) d'acabar els entrenaments, Francesc Rosés, vaticinava que el shumi no podria passar el tall dels entrenaments, cridant com un boig. I no només va passar el tall, si no que el mateix Rosés, va tornar a dir (Cridant, clar, perque així sembla més emocionant) que el Micahel havia fet una volta magistral! Quins collons.

Llavors si el vas seguint vas veient com els companys sempre l' han d'anar corregint, i que dona les notícies més d'una volta tard, o crea teories extranyes i/o conspiratòries. Aquesta és unaltre cosa que em fot a mil! A vegades no se si és que té un contracte blindat o es que és part de l' espectacle!

En el que no falla mai, és quan enfoquen la dona d'algun dels pilots, llavors al segon salta i diu el nom i cognoms, en aixó cal reconèixer el merit, éstot un crack!

Clar que l'alternativa de T5 amb el psicofan de l' Alonso, tampoc és que sigui cap solució!

Bé ja m'he quedat més a gust! sempre dic, "ara mateix escric una carta al director!" i no ho he fet mai, però ara, tinc el blog i com a mínim em puc desfogar! quina tranquilitat tu.