dilluns, 9 d’octubre del 2006

Dilluns, putu o no?

dilluns, una nova setmana i un matí de bojos. Caldria que més d'un no descanses tant el cap de setmana perque llavors hi ha les dues opcions:

A.-Els que estan molt descansats i amb ganes de fer moltes coses i per tant que toquen els collons tant com poden.

B.- Els que de tant descansats que estan que encara no s'han adonat que el cap de setmana ja ha acabat! i aquests...aquests encara els toquen més els collons, perquè a part de tocar-te'ls a tu, es toquen els seus!

Però ja se sap no, demà sera dimarts i ja haurem agafat el ritme, tot i que avui ja m'han dit tres o quatre allò de: "però aquesta setmana que es tant curta..." clar, aixó sempre que facis pont, perquè si no de què?

Bé, tampoc no podriem marxar sense parlar del cap de setmana de F1, de Catalunya, d'Euskadi, i d' España... a tots no els hi ha anat igual de bé oi?
A mi personalment un empat, he perdut a F1 (sóc de ferrari, jo) Catalunya ha empatat (a mi ja m'esta bé) i Aporellos han perdut (perfecte, jo anava amb Suècia).

Així doncs no ens queixarem de tot plegat i mirarem d' anar fent aquesta setmana que de moment sembla que comença una mica complicadeta, ja veurem.