dijous, 15 de juliol del 2010

El món està fatal...

I és que la gent és (som) així..en realitat el tema de l'estatut, la manifestació, el debat de política general són ben poca cosa en l'interès col.lectiu si els comparem amb el que realment mou les masses, i ara com ara, és la victòria de la roja, que segurament cuejarà durant tot l'estiu com a mínim.

Hi ha qui hi veu política també, altres interpreten que tot ha estat sota els designis del vertader guanyador d'aquest mundial, que no és altre que el pop Paul. Doncs bé, conscients d'això i seguint l'estil madrileny de posar el talonari damunt la taula i sense haver après res del sistema utilitzat per el Barça i que tan bons resultats ha donat a la selecció, i que a banda de talons ,que també cobren, prima el compromís amb el grup i el treball d'equip, han ofert al zoo alemany canvir el pop per qualssevol animal del zoo més alguna quantitat econòmica, com ja es reflexa en diferents publicacions.

I sabeu què, que estic segur que l'aconseguiran, utilitzaran la tàctica Florentino i el pop acabarà a Madrid, i la gent farà cua, pagarà entrades, faran el que calgui per poder tenir una foto amb el collons de pop, al seu perfil del facebook, del msn o damunt la tele...sí amics, tornarem a l'estil de la bombolla i amb tot això la gent oblidarà una mica la crisi, i tornarà a ser feliç veient el pobre animaló fotent-se musclos.

L'únic problema serà quan intentin utilitzar-lo a la lliga i no pari de seleccionar la caixa amb l'escut del Barça. Però com deia aquell, això ja serà una altra història.

3 comentaris:

Joana ha dit...

Només l'estiu? Durarà fins que perdin. Això del pop és la burrada més gran del món. Semblava que allò de que el futbol era l'opi del poble havia passat a la història, però ara és més cert que mai! I que consti que a mi m'agrada el futbol.

Sergi ha dit...

Tinc entès que volien canviar el pop per Raul i Guti més una quantitat econòmica, se sap alguna cosa d'això?

Anònim ha dit...

Futbol i política sempre han anat lligats. Igualment, si parlem de masses, vam ser molts i molts més els que ens vam manifestar als carrers de Barceloan el dia 10 que els que van sortir a celebrar la victòria de "la roja".
Sobre el tema del pop, és al constatació definitiva de al decadència del periodisme esportiu. Després es pregunten perquè tenen tan mala imatge. Doncs per parides com aquesta.