dijous, 29 de juliol del 2010

Sorpresa

Avui el dia ha anat a pitjor, a punt de tancar per vacances, les presses i les coses que no acaben de sortir genera una pressió gairebé insuportable, fins i tot si aquesta no recau en la teva pròpia feina, l'ambient ja és saturat..massa tard.

A més la tarda a començat amb una tromba d'aigua, que ha fet variar plans i modificar horaris, per acabar fent favors que en el fons he fet,  en previsió de cobrar-me'ls dins de poc (què, no sempre i amb tots s'ha de ser altruïsta)

I quan el dia s'acaba, un petit missatge, quatre ratlles en forma de correu-e, t'acaben alegrant el dia sense que ho esperessis.

Sí, definitivament estan bé (segonsquines) sorpreses!

PD-Per cert, algú sap que ha fet el Barça...mandre de googlejar ;)

5 comentaris:

Sergi ha dit...

En realitat som molt fàcils de fer contents, un detallet en el moment que toca, i per dur que hagi estat el dia, ens torna el somriure, i pensem que ha valgut la pena llevar-se al matí. El més fotut és que aquest detallet sovint no arriba, però quan arriba, quin goig, tu!

El Barça a guanyat 2 a 4 pare, no li faci mandra consultar la xarxa...

Lula ha dit...

Me n'alegro per tu.
Jo tb espero força aquestes vacances... molt diferents de les de fa... de les de tota la vida.
Creuem els dits, l'aventura és l'aventura.

Eli ha dit...

Sort n'has tingut, doncs, del sms alegrant el dia.... Quan el dia és lleig, els meus almenys, s'acaben sent més lletjos!
:-D

Ferran Porta ha dit...

Ep, un bon ruixat és la millor manera de fer net. Segur que per això, al final, el dia ha acabat millor que no ha començat!

Joana ha dit...

Tant fa, divendres i vacances, que importa com comenci, segur que acaba bé!