dijous, 25 de gener del 2007

Canviem els gustos.

Sento amb satisfacció que s'està arribant a un acord entre els dissenyadors de moda per tal de garantir que es respectin les talles mínimes i que s'arribi a una estandardització de les talles. Tant sols el tema de l'estandardització ja seria un èxit per quan has de fer un regal i el/la de la botiga et pregunta "i quina talla té?" i jo que sé, té uns pantalons amb la 32 un altre posa 13 l'altre 125! Estic convençut que tot plegat és una estratègia perquè hagis de tronar a la botiga a canviar-ho, i ja de passada si veus alguna cosa més te l'emportes, (sempre que portis el tiquet!).

Doncs, seguim amb el tema, el problema del jovent amb el tema del sobre pes, i jo ja no vull arribar a l'anàlisi de l'anorèxia que és un tema molt seriós, es cert que tothom té tendència a voler estar prim. Estar prim està bé però jo reclamo una campanya colpidora, cal anar a les escoles i explicar als adolescents la diferencia entre això i això, o entre un cul i un cul. Cal que els joves aprenguin la diferencia perquè el que al final vulguin sigui una mica més de carn i una mica menys de tonteria!

A l'hora de la veritat, és més important que no et fiquin un omòplat a l'ull, que no si aquells texans quedaven tant ben posadets! i a més si has fet un bon sopar abans millor que millor, i clar un bon sopar no vol dir una amanida!

14 comentaris:

Candela ha dit...

Jo reinvindico el dret de tothom a ser com és. Que la gent menji de gust sense bestieses i si estàs grassonet però sa doncs a disfrutar i si estàs prim però sa, doncs també.

Que a vegades a les que estan primes per naturalesa i no per obsessió també se'ls diu de tot a les pobres. Vull dir que a una tia gorda no li pots dir res perquè és de mala educació i li pots crear un trauma però a una prima tothom és creu amb dret d'opinar: que si està seca, que si no hi ha on agafar-la que si això que si allò.

Així que penso jo que s'ha d'inculcar el respecte per el propi cos i per el dels altres.
Què feliços seriem tots plegats...

BON DIA ESTIMAT!

Déjà vie ha dit...

de raó en tens ara una cosa es la teoria i l'altre la practica. Jo crec q començant per l'estandarització d talles serà un gran pas.
ptonets al seu pes.

Duschgel ha dit...

Aquestes coses sempre van per modes, i després encara tenen la barra de dir que "la moda no incomoda". Jo em decanto simplement per tenir una bona salut, que és el punt mitjà i la base de la nostra vida.

Clint ha dit...

Ei Candela, totalment d'acord, jo anava més en el camí que no per ser prim ets millor o més maco, evidentment els que son molt prims per genètica, son els que potser queden més fotuts per el que pugui pensar la resta de gent! Jo estic molt tranquil veient els teus ... esmorzars! jejeje

Hola Déjà vie, també ho crec el problema de les talles serà un bon començament. ptonets tb!

Duschgel, hi ha coses de la moda que segur que incomoden l' important és estar bé amb un mateix. Si tu et sents bé poc importa la resta, les coses surten soles i automàtiques!

Duschgel ha dit...

Jajajaja, molt bona, aquesta! Per cert, he fet un experiment amb la idea que em vas donar ahir :-)

Alepsi ha dit...

Oleeeeeeeee!!!!! Sí senyor! A veure si la gent entén d'una vegada que un cos prim-primíssim no és maco (i no dic prim-primíssim d'aquells que se'ls veu naturals així, bé ja m'entens).

Jo fa temps que vaig aprendre que al que no li agradi que no miri. Que hi hamolta gent idiota arreu del món que et mirarà malament si no entres en una talla 36... però que, per lo general, a la gent tant li fot si estàs en una 36, en una 40 o en una 44, que al cap i a la fi, l'important és sentir-se bé amb un mateix. I quan t'estimes tu, t'estima tothom! (bé, tothom no, sempre hi haurà una colla de desalmats que......)

Charlie Hi-Hat ha dit...

Aquell és el "Miyagui"?

Puji ha dit...

Això de la unificació de talles no arribarà enlloc, i si no ja ho veureu, però almenys algú se'n preocupa.

A mi tothom m'ho diu, que no menjo bé i que no hi ha per on agafar-me, je je.

Collons amb el senyor Miyagui! Ell segur que sap quina talla gasta aquesta!

Candela ha dit...

Tots d'acord aleshores. Jo afegeixo al que diu l'Alepsi no només t'estimen en plan t'estimo amb els teus defectes, sino que siguis com siguis si et cuides una micona i ets sents guapu/a i/o sexy, els demés també et trobaran.

Clinnnnnnnttttttttttttttt, aiiiii...

mima ha dit...

per experiència personal us puc dir que el físic pot arribar a ser quelcom TOTALMENT secundari..., el meu Ton és grassonet,grassonet...i a mi m'encanta..., perquè és com és, perquè és dolç i llest...i... no diré que no m'agradaria que fos com el Brad Pitt...però tot no es pot tenir...i ell ho té tot, menys un cos ideal. El meu ex tenia un cos ideal i un cervell de mosquit. (també us diré que el complexe no només el té la gent grassa o excesivament prima, sino que els altres també s'acomplexen de tenir una parella aixís o aixàs...)
Tots som una mica víctimes del físic, i això HO HEM DE CANVIAR.

Clint ha dit...

Alepsi jo no ho hauria dit millor! ara que t'estimi tothom potser només els hi passa als teletubies.

Charlie, sempre tant observador, la veritat és que no ho se però si assembla!

Ei Puji veient allò del 4-3-2-1 postser si que menjes malament si!

Candela, tots et trobem molt sexi! oi que si?

Eps mima, ja ho diuen que maco i llest és un oximoron d'aquests de la cruella, però si el Ton aguanta com expliques...doncs on hi ha pèl hi ha alegria!

Oriol ha dit...

tots d'acord? doncs au!1. M'agrada molt està en un post linkat amb l'escarlet. ¿Serà el més aprop que estaré mai d'ella?
Si la salut és bona i el cap també, benvingut el cos tal com sigui.

Mikel ha dit...

Jo estic una mica en la linia de la Candela , cascu ha de ser com vulgui i menjar sense patiment que a la fi i al cap la ivda son dos dies SEMPRE I QUAN aixo no impliqui que puguis tenir problemes de salut ni per massa gras ni per massa prim!

Clint ha dit...

Oriol! què fots a aquestes hores eh! Bona observació això de l' Scarlett, és la hòstia amb el que es fixa cadasqú al llegir un post! jejeje

Ei Mikel, vols dir que tots no estem una mica d'acord sempre amb la Candela?