dimecres, 3 de gener del 2007

Minuts de Silenci, calen?

Avui sentia a la radio que en el intent de minut de silenci com a repulsa de l'atemptat de la T4 a la plaça St. Jaume, es van sentir crits de Montilla dimissió.
Mireu, no es que jo estigui massa content de tenir aquest personatge, que més que sense gràcia em sembla una mica sinistre, però també cal reconèixer que no es culpa seva tots els mals del món, llavors, no veig massa relació entre l'atemptat d'ETA (sembla que no hi ha dues línies d'investigació) i una possible dimissió de Montilla.

A banda posem per el cas que dimitís! us veieu capaços de suportar una altre campanya electoral, a menys d'un any de les properes eleccions als ajuntaments? jo la veritat no!

Bé però el que jo em pregunto és, perquè serveix els minuts de silenci? Per res, ja em perdonareu! tots allà palplantats fotent cara de si que m'importa molt però vull quedar bé a la foto del diari! i total els que acaben tenint protagonisme són els que van allí a rebentar l'acte, a cridar enlloc de fer silenci, per tant per què es fan encara?

No serà precisament per poder sortir a la foto? Quins hipòcrites!

8 comentaris:

Txell ha dit...

Ai no sé Clint, jo precissament he fet molts minuts de silenci i en cap cas era per sortir a la foto. REalment en aquells moments creia que era el millor que podia fer per demanar la pau i mostrar el meu rebuig a cap tipus de violència i per descomptat per respecte a les víctimes.

Els que ahir xiulàven, són uns venuts, que critiquen qualsevol pas que faci el PSOE i mira... ahir va ser en Muntilla, com demà serà la de Madre i demà passat l'Iceta. Tan els hi és!

Els del Partit Popular sempre seran els bons, tot hi haver mort 200 persones dalt d'un tren i unes altres 70 en atemptats d'Eta.
Vergonyós? Siiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!

Candela ha dit...

Bon dia Clint,

Jo també he fet alguns minuts de silenci i la veritat, és com tot, servir, no serveixen per a res a més sempre ploro (digue'm tonta).

Tens rao, tot per la foto.

Crue (Cruella, però de guais) ha dit...

Ei, Clint,

M'encanta que siguis precisament tu el que parli de la collonada del minut de silenci de pacotilla de l'altre dia.

Jo recordo haver fet en una ocasió un minut de silenci. Va ser quan els xinos (una espècie molt cruel d'ésser humà) van pelar tots aquells estudiants a Tian Am Men. Recordo un silenci sepulcral i respectuós que posava la pell de gallina.

Però és clar: ara es fan minuts de silenci per qualsevol estupidesa. L'atemptat d'ETA, sens anar-hi més lluny (perquè, atreviu-vos a dir-ho, cony: no ha estat res de l'altre món). Per això la gent ho saboteja sense escrúpols: les persones no som gilis del tot.

Clint ha dit...

Ostres tu! 3 comentaris i de 3 dones! jejeje a veure si encara m'ho creure això!

Txell em referia als polítics quan deia lo de sortir a la foto, tot i que jo no hi crec massa en tot això dels minuts i les cassoles, sempre hi ha algú manipulant...

Candela, no ploris dona, no et diré tonta tot i que no em dediquis ni una foto....

Crue m'agrada, m'encanta que t'encanti que jo parli d'això tot i no saber ben bé perquè jo...el problema de l'atemptat és que ho posa a ou al PP tot i que ja li esta una mica bé al ZP que algú li planti cara, però això que li diguin als 2 equatorians...la gent no és gili però les pancartes que porten no es fan amb unes tisores i un pot de pritt! algú organitzat les ha d' imprimir i depressa!

Mikel ha dit...

Jo trobo be que es facin minuts de silenci per exemple a una fabrica on s´ha mort algu en accident laboral o a un camp de futbol on s´ha mort algu relacionat amb el club o a una escola on s´ha mort un alumne , pero es que els ajuntaments cada dos per tres estan foten minuts de silenci i clar despres pasa el que pasa que la gent ja no els respecta perque careixen e sentit i de sentiment

div@d121 ha dit...

Sobre els minuts de silenci, I TANT QUE CALEN!

Sobre les xiulades, van ser fetes per un col·lectiu anomenat "Peones Negros", que retreuen al PSOE (i per tant, al govern de Catalunya) les mentides sobre l'autoria dels atemptats de l'11-M. Es van presentar a la Plaça de Sant Jaume amb cartells que tenien el text "11-M ¿Quién ha sido?" escrit en negre sobre la bandera espanyola. No només van xiular, sino que també van insultar i anomenar assassí al President Montilla i per extensió a tots els polítics membres del govern tripartit. Eren pocs, però sorollosos. Creieu que tenien raó de fer-ho? Jo crec que no.

Txell ha dit...

Per cert Candela... és fantàstic saber que existeix algú més (que jo) que plori fent minuts de silenci!
Gràcies!

Clint ha dit...

Ei Mikel, en aquests casos és diferent, no hi ha polítics per el mig. Al camp dels pericus haurien de fer-ne un cada partit...si en tinguessin de camp! jejeje

Hola Div@d121 també he sentit això dels "peones negros" tot plegat més manipulació.

Txell, segur que n'hi ha més no només vosaltres dues! No esteu soles, segur!