dimecres, 10 de gener del 2007

Contradiccions

2007 ha començat amb força, amb força contradiccions i és que escoltes la radio, veus la televisió o xerres amb la gent i normalment hi ha aquell moment en que dius..."no m'ho puc creure!"

El passat 30 de desembre ETA posa una bomba i mata 2 persones, es carrega les esperances de pau de molta gent, a banda de donar ales al PP, i ara va i diu que l'alto al foc encara és vigent...sòc jo o si hi ha alto al foc no hi ha bombes?

Montilla i ZP negocien, Montilla que a banda de ser el molt honorable, és també membre de la direcció del PSOE, vol apretar els cargols del seu cap amb el tema de la 3ª hora del castellà...algú a hores d'ara pot creure massa el que digui ZP

Mas diu que CIU vol ser en els òrgans de decisió del desplegament de l'estatut, mentre Duran parla d'anar a Madrit de ministre (sense l' estelada eh!)...no s'estan girant les truites perquè recordo que era Mas qui a Madrit va decidir força temes de l'estatut!

I per últim (perquè no disposo de més temps!) sento el Tamudo dient que els patitzans demanen una victòria aquest cap de setmana contra el Barça...Oriol, no és un pèl agosarat anar exigint als pobres pericus?

7 comentaris:

Puji ha dit...

Ai Clint, has de llegir més a la Cruella. "Polític coherent" és un oxímoron, i "Espanyol-Barça - 1" és directament una utopia.

crue ha dit...

Clint, rei. Torna a missa de diumenge i a la fe, perquè amb el panorama que descrius necessitaràs suport alternatiu. Mític, vull dir.

Puji: "Cullarada avorrida" és la Mare de Tots els oxímorons.

Txell ha dit...

No ets tu, no! Som tots!
Des de el meu modest punt de vista, si hi ha alto al foc, no s'ha de matar, no s'han de posar bombes, no s'han d'encendre autobusos, no cal amenaçar de mort a ningú, no cal tirar coktels molotov a seus de cap partit. LLEIGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGG!!!

Pq els d'Unió no fan coalició amb el Partidu Populart i emigren?

Dani Rambla ha dit...

Si és el que jo dic: ¿Es pensen que som idiotes o es pensen que som idiotes?

Oriol ha dit...

clint, amic i company, tot el que dius és digne d'estudi, però el que més estudi es mereix és que escoltis al Tamudo. Vols dir que tu no.......ets perico?
Crue, res, noia, paciència, ja veus que el Puji no aprèn, li costa, li costa.

Clint ha dit...

Ei Puji, quina bonica paraula eh! oxímoron..ja la llegeixo ja a la Cruella però no em deu quedar. Ben vist però el tema fútbol

Crue, em sembla que passo, un dia faré un post de les coses bones!

Txell, si que és lleig! però el compromís en que m'has posat també eh! hi haurà venjança!
Si els d' Unió marxessin, crec que en Mas encara hi guanyaria.

Dani, ben vingut! ja tens raó ja, el que passa es que a vegades si que ho semblem tots plegats!

Ei Uri, no l' escolto no, tot i que sentint els esports a la radio al matí ho he escoltat. Ara queixeu-vos que no teniu minuts als mitjans de comunicació!!!

Candela ha dit...

Bona nit Clint, avui he arribat tard. Muas.