divendres, 12 de gener del 2007

Coses bones.

L’altre dia, la Sra. Devile, em va comentar al post de contradiccions (llegir si no s’ha fet..;) que amb aquest panorama que pintava tenia que tornar a anar a misa perquè si no malament. Si tenim en compte com està el veïnat amb el tema d'anar a misa...eh Txell! millor passem.
I per això, com fa l’Alepsi, m’he dit a mi mateix, “va que segur que pots fer un post de unes quantes coses maques home, i deixa de queixar-te!”
I clar, com que acostumo a fer-me cas jo, doncs aquí hi ha algunes coses bones, no necessàriament exposades en ordre d’importància si no tal com van sortint.

Els nens,la dona, la família, la casa nova, els amics, els menús degustació, el bon vi, aquell viatje pendent, veure com el Barça guanya la champions, com el Valentino torna a ser el campió, com es trenca el Mclaren de l’ Alonso, com fracassa la coca-cola light i sense cafeïna, com evolucionen els vostres blogs, si aquest aguanta, si algun dia algú d'aquests tornarà a obrir la boca…hi ha moltes coses bones per anar posant, és clar, però la veritat és que jo sóc més de queixar-me penso,o com a mínim és més fàcil perquè ara mateix ja estic suant! i no no vinc de veure la candela!

Bé, doncs ja està fet, un post del més positiu, i he sobreviscut!

Que tingueu molt bon dia tots i toooootes!

8 comentaris:

Charlie Hi-Hat ha dit...

molt bon dia! Cop de mall a la coca-cola light i sense cafeïna!

Mikel ha dit...

Siempre Positifo , nunca negatifo!!!

Txell ha dit...

Ei Clint, no n'has de tenir cap dubte que el teu bloc aguanti. Lectura fresca, curta i actual. Jo ho agraeixo molt!
Vaig a tope...

Clint ha dit...

Ei Charlie, mort al light!

Mikel,el vaig portar un temps com a contestador del mòbil al Fangal! amb allò de tu eres muy malo ....

Txell, de res doncs! jejeje seguirem així de frescos i del dia com el peix de roca! Per cert encara espero la foto del premit!

Txell ha dit...

M'hi nego!

Clint ha dit...

Cony Txell, així doncs, que fem de premi...no ajudeu gaire eh! que jo no tinc l'inventiva de l' Alepsi per aquestes coses!

Oriol ha dit...

estic amb la txell. Lectura fresca, ràpida i enginyosa. Arrisca i si la Txell no dedica la foto, doncs compra una TV de 42" per la porra. Estira't una mica.

Candela ha dit...

MOLT BÉ! Molt positiu, sí senyor.

MUUUUAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSS