dimecres, 24 de gener del 2007

En Saura, folla?

I és que no puc evitar de fer-me aquesta pregunta, perquè desenganyem-nos quan hom es discuteix amb la parella, què és el primer que se'n ressent? doncs evidentment el mateix que s'intensifica al fer les paus, l' allitament. I tal i com estan les coses, segur que a cal saura estan de morrros (però amb els polítics mai se sap!)

Jo sento el molt honorable Saura, aquell que tampoc fa tant es follava la dreta, dient que calen mossos d'esquadra immigrants i que com que no hi ha mossos caldrà privatitzar segons quina part de la vigilància de presons per tal de tenir més mossos al carrer. Tot plegat no sembla massa polítiques d'un govern d'esquerres, govern d'esquerres, govern d'esquerres!

Llavors, per acabar de muntar el pollastre, surt la Mayol, regidora de l'ajuntament de Barcelona, i dirigent d' Iniciativa els verds ecosocialistes bla bla bla, i es declara públicament anti-sistema i amiga dels okupes, (aquells que es caguen en el Saura!) si jo fos de l'oposició em fregaria les mans!

Però anem al tema, imagineu "cuando arribi a casa, eco!" ja la tens armada, perquè clar, l'antisistema arriba amb el cotxe oficial i el seu mosso escolta, i es troba l'altre pensant si trobarà algun magrebí, equatorià o senegalès que pugui ser mosso, perquè és conscient que si li treu el de la dona, tindrà problemes, més dels que ja té ara, pobre Saura, tant bé que estava a l'oposició podent dir les parides que vulgues...

PS- Requisits de participació a la convocatòria per mosso d'esquadra. Per si algú és immigrant i vol col.laborar a que el Saura foti un clau abans d'acabar la legislatura!

13 comentaris:

Puji ha dit...

Sort que els draps bruts els renten a casa (o els els renta la dona de fer feines immigrant), que només ens faltaria que sortissin al dolce vita...

Duschgel ha dit...

Em sembla que, de gent que necessita un clau, n'hi ha massa per aquest món. Hi hauria moltes coses diferents.

Txell ha dit...

Jo entre la Mayol i en Portabella avui vomitaré.
La que es proclama antisistema no deixa de ser una pija histèrica, viciosa i luxiriosa. I el del zoo de Barcelona, està per tancar.lo en una gàbia entremig d'orangutans, a veure si paga una quantitat simbòlica per ocupar-la.
Clint, tinc molta molta feina.

Clint ha dit...

Ei Puji, bona aquesta! però segur que la tenen assegurada!

Duschgel tens més raó que una santa! i tot i que no tinc problemes amb la neu, jo m'incloc, que amb això sempre val un de més que un de menys!

Txell, no treballis tant dona! Hosti tu en Portabella, a mi em fot ràbia perque es creu que és el més guapu, sempre pendent de on té la càmara. Bé plego que jo també tinc molta feina!

mima ha dit...

no crec que vagis massa desancaminat...ultimament aquell somriure de qui s'ha empassat el xiclet s'està accentuant... i a la mayol li surten arrugues...aiaiai

crue ha dit...

Segur que follen, Clint. Si no, ja s'haurien suicidat, segur.

Mikel ha dit...

Follar no ho se , pero en donar pel cul amb la puta sostenibilitat , l´ecosocialisme , els tomaquets amb gust de tomaquet i la bicicleta....

Clint ha dit...

Mima, és que aquests no tenen els teus problemes!

Crue, això espero, així si van servits, no donaran tant pel sac!

Ei Mikel, ja t'he llegit, sobren les paraules! Ara lo dels tomàquets no té nom!

Candela ha dit...

NO follen fijo.

Ei Clint, muuuuuuuuuuuuuuaa

Clint ha dit...

Bentornada Candela! tu vas servida avui no? jejeje (ja t'he llegit)

Salvador Grifell ha dit...

De mal follats n'està ple el món!!!

Clint ha dit...

Ei Salvador, benvingut, aquí de tant en tant va rebent tothom...jejeje que d'aquests n'hi ha a patades, ja tens raó.

Bakoa ha dit...

Realment, fa temps que e perdut la esperenca en la politica actual...

Tot esta massa mal muntat com per arreglar-ho...