dijous, 4 de gener del 2007

Les coses per el seu nom

Últimament, sembla que estigui mal vist dir les coses per el seu nom, i és que has de vigilar que no ofengui, que sigui sostenible, que no sigui racista, que sigui políticament correcte. Si no sempre hi ha qui et pot dir que li has ferit la sensibilitat.

Doncs a mi me la van ferir un dels dinars d'aquestes festes. Mentre dinàvem va aparèixer a taula una llauna de coca-cola (i si dic la marca i què!!!) doncs això, que me la miro i no donava crèdit al que llegia:

"Light i sense cafeïna"

Això que és metadona? La coca-cola, té cafeïna i té sucre si li traiem tot això que ens queda? aigua bruta amb gas? evidentment em vaig negar a tastar-la!

Ara bé el pitjor n'es la descripció que en fan la gent de la casa! és que em venen unes ganes de fotre'm una XXL amb coca-cola de tota la vida!

9 comentaris:

Oriol ha dit...

ahir, justament vaig anar al metge a recollir analisis de sang que faig anualment. La metgessa em diu, "tienes el colesterol un poco alto, no te medicaré pero tienes que dejar embutidos", li vaig contestar, "no, mediqueme i dejeme comer embutidos", evidentment no va tragar. Força Big Mac!!!

Candela ha dit...

VISCA LA CAFEÏNA I EL SUCRE!!!!!!

Candela ha dit...

En aquests moments estic prenent una coke comprada a l' shlecker.

La llauna sembla de paper, és molt tova... per això seran tan barates??? Reflexiones estúpides a última hora de la tarda..
I amb els reis per comprar.. Osties.

Clint ha dit...

Uri,Uri COP DE MALL als metges! Però com a mínim les coses que tingui gust!

Candela, a tope! cafeïna, sucre, embotits i formatge fos!
Què és això de cola del shleceker? Apa va ves a buscar els reis dona! que les camares van molt buscades! jejeje

Oriol ha dit...

CANDELA, ARA MATEIX!!!!, A BUSCAR ELS REIS!!!, TANCA L'ORDINADOR!!, A BUSCAR LA CÀMERA.jejejej.

Alepsi ha dit...

Visca el sucre! Abaix la sacarina!!!!

Ahir vaig veure lo increible, ja... uns nois fotent-se un gofre amb xocolata i nata... i demanant sacarina per al cafè amb llet... mi no entender!!!!

Déjà vie ha dit...

ja se sap q la millor es la cocacola pura i dura d tota la vida, la xunga, sí, sí akella. Potser les d ara no tenen sucre, ni cafeina pro tenen susedanis mes refinat q ja et dic jo q son mooooolt pitjors. ( i no siguem tant politicament correctes...)

Mikel ha dit...

la gent esta molt malament del crani...

Candela ha dit...

M'he fartat de coke aquests dies, crec que no la provaré en un mes.

Eiiii em va donar temps de col.laborar amb els reis!!!! I fins i tot d'anar a la cavalgada de SANT ANDREU (tot i que va començar una hora i dos quarts tard).