dimarts, 2 de gener del 2007

2007, comencem bé!

De ben segur que el 2007 comença millor que no acaba el 2006, en un parell de dies, com si de l'època d'exàmens es tractes, pim pam pum tots els documentals de resum es perden tres de les notícies més fortes de l'any.

-La forca pel dictador, que a hores d'ara encara tinc remordiments per estar en contra de que l'hagin penjat....cony d'esperit hippi!
-El petardo a la T4! quins collons! donant més munició als del PP i que a ningú no se li escapi, que això serà un nou retard per a l'aeroport de Barcelona!
-El missatge del molt honorable pepe, avorrit avorrit, tota una provocació, anant al territori de la Txell (jejeje).

A banda de tot això, i després de no fer res per cap d'any, a banda de gaudir d'un sopar collonut que va fer ma mare! haig de dir que ja hem complert amb la primera acció monàrquica, portar la carta als reis! que no deixa de sorprendre any rere any, perquè l'art del maquillatge corporal encara esta a anys llum de participar a les festes del poble! pobre gent, amb tota la bona fe del món i suant la gota gorda amb aquell maquillatge a la cara!

Això si, quan li vaig dir al nano que hi anàvem, va començar a cantar "los reyes de españa, oe oe oe" i és en aquests moments en que em qüestiono si tot això del mestisatge cultural és de debó tant collonut! jo per si de cas ja li vaig explicar que d'aquests no en trauria res de bo.

11 comentaris:

Mikel ha dit...

Sens dubte matant al Sadam han fet un martir i aixo es mes dolent que bo.

Txell ha dit...

Jo també estic en contra de què l'hagin penjat. Per aquesta mateixa raó el proper hauria de ser en Bush... (No comments). Foten un fàstic tots plegats.

Pel que fa als impressentables d'Eta, encara no entenc què pretenen. Algú que m'ho expliqui.

El curiós del cas Muntilla, és que va venir a rodar el discurs a Mataró. Ho devia fer espressament?

Bon any Clint!

Charlie Hi-Hat ha dit...

Jo fa temps que dic que ETA ja no existeix. Que el que ara es fa dir ETA és un comando de les joventuts del PP que s'hi fa passar.
(i si no, que algú m'expliqui quin collons de sentit té donar-los tants vots d'una manera tant gratuita.)

Clint ha dit...

Eps Mikel, si aquesta és una de les raons, al final fot ràbia que et sàpiga greu aquest cabró!

Hola Txell, posem al Busch a la llista de les futures victimes del Mall? jejeje No em diguis que no vas anar a veure'l a Mataró el presi, una oportunitat com aquesta per veure'l d'aprop...igual t'hagues firmat la samarreta!

Charlie! bon any, tot bé no? jo es que em penso que n'hi ha uns quants que igual això de llevar-se i tenir que treballar tampoc els hi mola, i si hi ha el PP foten maranya, ho tenen més fàcil!

El veí de dalt ha dit...

Clint,
i tu que els demanes als Reis d'Orient?

Crue ha dit...

Clint,

Ja t'ho havia dit jo, que ets un jipi de "tom i llom" :-)

Per cert, que si vols pots tornar-te a posar aquelles bambes que duies abans, que no m'ofendré!!!!

Un petó, company.

Candela ha dit...

Jo veig moltes coses "estranyes" en això de la T4, però bé... no és el moment ni el lloc de posar-se a ceseiar, així que només puc dir, que provi el teu nen d'escriure a la Leti -jijij- enlloc dels reis a veure si li porta més alegries...

Clint ha dit...

Ei veí, com anem! jo demano pau i amor;) jeje això no es diu que després no t'ho porten!

Crue és la versió guai de Cruella? jejeje tranquila quan les posi a rentar ja les canviaré les bambes, es que sóc com un nen amb sabates noves ara!

Candela, amb tot el respecte del món, a la Leti li escriure jo! jajajaa només li faltaries tu al nano que ja va esverat tot solet! jejeje

Oriol ha dit...

los reyes de españá? qui són? aaaahhh,ja, aquella família que són conills amb fisonomia de persones,...ara hi caïc!!

Sandra ha dit...

Estic d'acord amb la Txell i amb tu que el proper a ser penjat ha de ser en Bush... si no fos perquè estic en contra de la pena de mort...

Clint ha dit...

Si Uri, si aquells que parlen tant estrany!

Hola Sandra! Com prova l'any? si per aquí tampoc som gaire amants d'anar carregant-se la gent, però si es pogues fer una llista....