dilluns, 8 de gener del 2007

Ara si que s'ha acabat.

Si senyor, ja s'ha acabat tot el període de festes, festetes i festasses. Els nens tornen a l'escola i ja hem desmuntat el pessebre amb la millora d'espai que això comporta!

Els reis han estat molt bé, aquest any el gran ja els ha gaudit i realment és fantàstic veure l' il.lusió als ulls dels nens, tot i que veure la ingent quantitat de coses que no necessiten que els compren i que comprem...a vegades fa una mica d'angúnia.

Una de les millors coses que he vist però, va ser un grup de nens d'aproximadament 10-12 anys que tocaven versions estupendament per la seva edat enmig del carrer! de debò que m'hagués quedat a veure'ls si no hagués tingut que comprar una quantitat de regals enorme!

Per cert, els reis m'han portat unes bambes noves...

Val més mirar les coses amb bona cara, perquè pensar que ara a la moncloa, hi ha el ZP amb el Montilla, negociant el futur de Catalunya...fa posar els pèls de punta!

8 comentaris:

Txell ha dit...

En ZP amb en Muntilla? Ais quina por...
L'imbècil d'en Saura acaba de dir, que les festes Rave no són il.legals. Us convido el proper dissabte a Burriac, a fotre una fiestuqui com déu mana! Qui no vingui borratxo, no entraaaaaa!!!
Volem veure les bambes!

Charlie Hi-Hat ha dit...

Jo una de les pitjors coses que he vist però, va ser un grup de nens d'aproximadament 10-12 anys que no paraven de tocar els collons fent-se els muts i demanant signatures per no-se-quina associació amb molt mala pinta (els nanos i l'associació).

Puji ha dit...

Ja has desmuntat el pessebre? Però si no toca fins el 2 de febrer!

Charlie, jo també m'he topat amb aquests. A la última columna del full de signatures hi diu "Donación".

Potser el Montilla li porta un full d'aquests al ZP.

Oriol ha dit...

lo pitjor que he vist jo, han estat uns bombons com de mantega que hi havia dins del lot. Brjkg.

Alepsi ha dit...

Argh! Amb lo maco que t'havia quedat el post.... i fer-lo malbé amb la última frase... aaaaaaaaaaaaai senyó! xDDDDDDDDDD

Realment tornar a viure el Nadal amb ulls de nen il·lusionat és una passada!

El veí de dalt ha dit...

Doncs aquests nens se'ls ha acabat el xollo i ara han d'anar al cole i deixar els pares amb les seves neures post-vacances per veure com enfilen "la cuesta de enero". Digueu-me materialista...

Clint ha dit...

Ei Txell, Burriac, rave, botarratxos...segur que el Saura no enviarà als seus nois?

Xarlie, jo abans de signar res! que et pots trobar firmant l'aval d'alguna hipotèca aliena!

Puji, ja ho se! però es que només quedava el caganer d'empeus! en comptes d'un pessebre ja semblava una guerra de guerrilles, o sigui que passant de la candalera i tot això!

Eps Oriol, ja se sap que els pericus necessiteu el xocolata...com a substitutiu de resultats!

Alepsi, guapa, tampoc l'he fet tant malbé nooooo???? XDDDD!

Ei Veí, el que no comptes és la pasta que els hi val als pares tot el material, les classes de música etc... (materialista si oi?)

Candela ha dit...

Eiiiii VOLEM VEURE LES BAMBES NOVES!!!