dijous, 18 de gener del 2007

Reunió d' ex-alumnes (Versió 2)

Dissabte passat per fi es va acabar tot. Va ser un èxit. 2 mesos de trucades reunions i mil històries, preparant el collons de reunió d' ex-alumnes...qui punyeta em va liar amb tot això!

Però anem al tema, jo era allà al gimnàs, poca llum, música dels 70, globus enganxats al sostre, xerrant amb gent que feia anys que no veia, gent que no hauria reconegut ni per el carrer quan la vaig veure. De sobte la vaig veure, era ella! el cor se'm va disparar, el meu amor secret, aquella noia em va tornar boig durant tot l' institut, i que ni sabia que jo existia! estava impressionant igual que sempre.

Avui o mai vaig pensar, i sense saber com, vaig ser al seu costat i li vaig tocar l'esquena intentant dissimular una erecció incipient que només el pensar en ella ja m'havia començat.

- Perdona ens coneixem?
- No creo...
(hòstia, no recordava que parles castellà!)
- Si,si segur...la teva cara... No...no és la teva cara.. No sé...ets tot tu...El teu nom és... (collons pensava, no és la teva cara no, és tot, els teus pits, els teu cul, el teu coll, aquest punt G, la polsera del turmell...)
- Luz
- Luz?..doncs no. No vaig conèixer cap Luz a l' institut...Bé, em dec confondre, ho sento...

Merda merda merda, vaig pensar, segueix ignorant-me! tant temps després! i a més m'enganya o em pren el pèl!. Vaig marxar d'allí força emprenyat tot s'ha de dir!

La festa continuava, i jo em vaig prendre un parell, val 4!, Ballantines amb cola i va ser llavors quan vaig veure que ella marxava, no se que em va passar però vaig veure'm corrent darrera d'ella i cridant:

-Luz!! Luuuuuuuzzzzz! (estava sorda!)

Llavors sense parar de caminar es va girar cap a mi...

- Dime?
- Vols ballar, passejar, parlar???
- No es buena idea.
- Que vols fer?
- Quiero marcharme. Gracias.
- No, no marxis... No pots marxar ara que t'he trobat

La vaig agafar d'una mà i la vaig portar cap a un quartet que en altre temps havia estat el vestuari de noies, i on ens havíem amagat per veure com es despullaven les noies...evidentment jo per espiar-la a ella, però eren altres temps, ella havia millorat com ho fan els grans vins.

- Luz... no puc explicar què em passa al veure't, sé que ens coneixem...Luz... vull besar-te...follar-te... Em poses molt calent... Luz, ay Luz...

Em vaig dir, o ara o mai, i la vaig girar contra la paret, la mirava allà amb els braços amunt, era meva en aquell moment i estava tant calent! Vaig començar a llepar-li el coll, mentre intentava quedar com un mestre abaixant-li els pantalons, llavors ella em va ajudar i es va quedar amb la samarreta i unes calcetes roses, mentre jo em despullava a la velocitat de la llum! (ves que hauríeu fet vosaltres!)

Veure-la allà mig nua, contra la paret, tota per mi, em va fer tornar al temps d'institut quan la desitjava cada segon del meu temps, per fi tot em somreia! Vaig acostar-me i vaig clavar el meu cos al seu, el meu membre entre les seves natges dures mentre les meves mans es posaven sota la samarreta i jugaven amb els seus pits i aquells mugrons tant durs! Qui hagués pogut mirar-los des de dalt, des de abaix i de tots cantons durant hores! Les meves mans van baixar per el ventre i vaig introduir-les entre la goma de les calcetes, buscat el seu tall. Va obrir lleugerament les cames i em va convidar a recórrer els seu cos sense traves...

- Quiero que me folles con fuerza
- Vull que ho fem en català- no entenia perquè ara parlava en castellà la noia
- En catalán... pero qué quieres decir?- mentre deia això, sense girar-se intentava trobar el meu sexe amb les seves mans.
- Que em parlis en català -- i vaig acabar de despullar-la
- Pero yo nunca he follado en catalán - mentre em començava a masturbar.
- Molt millor aquesta serà la teva primera vegada, serà especial -- vaig acostar la meva boca a la seva orella i vaig mossegar-li el lòbul, que una amiga seva m' havia explicat que això la tornava boja, mentre li acabava e treure-li les calces.
- Es que no me sale... No sé si sabré - Fes-ho maca, fes-ho i et fotré el polvo de la teva vida...- vaig dir-li a cau d'orella.
Llavors de sobte, va canviar:
- Ho faré. Faré el que em diguis, però jo el que vull que me la fiquis amb força. Vull sentir-te dins meu, vull tenir-la tota sencera - i la seva mà, encara al meu penis, va guiar-lo i el va fer entrar al seu cony - Folla'm. No deixis de follar-me. Sents? Fes-m'ho ara. Ja.

Això ja va ser massa, sentir aquestes paraules del meu amor secret de joventut, em vaig tornar boig i li vaig clavar tota de cop, érem allà drets contra la paret i amb el cos mes tensat que podia, follàvem ràpid, i fort, les mans sobre les seves, recolzant-me en la seva esquena, mirant aquell coll i aquells llavis entreoberts, aquells ulls que de tant en tant miraven els meus amb una mirada que feia que trempés més si cap! Era dins seu i amb una mà jugava amb les humitats de l'entrada del seu sexe, masturbant-la mentre no parava d'entrar i sortir. De sobte la seva cara va canviar i va començar a corres, els moviments de la seva cadera, buscant empassar-se tot el meu sexe van accelerar l' inevitable i el meu orgasme va ser brutal! vaig correm dins seu com si no ho hagués fet mai, va ser fantàstic.

- Collons, Luz...-no se perquè encara li deia així

Ens varem vestir molt despresa i varem sortir d'aquell forat.

Vaig insistir que tornès a la festa, jo no podia marxar perquè l' havia organitzada, però ella no va voler, preferia marxar a casa. Ens vam acomiadar amb un petó a la boca a la porta del que havia estat el nostre institut.

- Promet-me que l'any que ve tornaràs
- Ho faré

Quan ja era lluny, vaig cridar: "Candela!!!!!!!" i llavors, va girar-se amb aquell somriure als llavis i em va llençar un petó.

22 comentaris:

Candela ha dit...

Uuuuuuuuuaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaa.

M'he quedat sense paraules.

No m'ho esperava això.

Muas, muas, muas, muas, muas....

Puji ha dit...

Està clar que, entre, l'un i l'altra, avui em fareu petar els pantalons. Això no es fa, òstia!

Clint ha dit...

Candela, evidentment no era el post que tenia pensat, però és que tenia poca sang al cervell jo i ves a sortit així! Un petò per tu tb!

Puji, ves amb compte doncs, no s'escapi l'ocellet!

Oriol ha dit...

falta la foto per veure la X de l'esquena. jejejejejejeje.

El veí de dalt ha dit...

Plas, plas, plas,...(aplaudiments de peu davant l'ordinador). Això és un post amb un parell de collons! (L'any que ve, no t'oblidis que convidar-me; a veure si retrobo la meva Meritxell).

Clint ha dit...

Oriol! a veure si sortiràs tu també de l'armari! ja et veig donant petons al escut aquell que hi ha al costat del logo d' UNICEF!

Veí, hi estas convidat (pots portar alguna d'aquelles veines tant xules que tens també!)

Mikel ha dit...

Plas plas plas plas plas plas plas plas un post 10 clint!! si senyor.
BEN VIST!!!

Mikel ha dit...

Plas plas plas plas plas plas plas plas un post 10 clint!! si senyor.
BEN VIST!!!

Charlie Hi-Hat ha dit...

doncs no ho entenc

Duschgel ha dit...

M'ha encantat, Clint! Noi, quina bona idea!

Candela ha dit...

Quin vici. No paro de rellegir-lo...

Pd40 ha dit...

Això de llegir la història a quatre ulls està molt bé. Aquesta Candela té cada idea... quina sort, noi!

Clint ha dit...

Mikel que més voldria que haver-ho vist!

Charlie, jo tampoc tiu!

Duschgel, tot el mèrit és de la Candela, llavors és fàcil seguir el joc!

Candela, la meva musa, a mi em passa però amb el teu! serà el vermell...

Ei Pd40, que et sembla eh! aquesta la Candela si que en té de bones...idees! en què estaria jo pensant...

Candela ha dit...

Bona nit Clint...

Fem un bon equip.

Vaig a somniar amb tu una estoneta...

Clint ha dit...

Candela, si que ha quedat bé si, espero passar-m'ho bé en el teu somni! ;)

Duschgel ha dit...

Sí, ja ho sé, ja havia llegit el post de la Candela. Però és que queda molt bé que hagis fet un duet.

Clint ha dit...

Dusch, no donguis ideies amb això del duet...

Duschgel ha dit...

Jajaja, em sembla que la imaginació ens va molt lleugera per aquests blogs. Segur que si diguessim "declaració de la renda" li donariem la volta i ens posariem a mil!!

Clint ha dit...

jejeje molt bona aquesta Duschgel, ara això només en el cas que surti a tornar, perquè si toca pagar, doncs, que no posa massa no?

Duschgel ha dit...

Com que no? Llavors toca reclamar. Entres a Hisenda. Fas una ullada. Busques la funcionària que et posi més (sé que de vegades no és fàcil, però alguna n'hi ha d'haver), li llances els papers al mostrador de mala manera, encara que ella no en sigui l'encarregada. Però tú no li fas cas i segueixes, fent-te l'ofès, i la "castigues" rere el mostrador. Noi, que de suc se'n pot treure per tot arreu si ens posem!

En fi, més val que em posi a treballar, si no, no sé què collons fotré avui. Res de productiu, això és ben clar!

Déjà vie ha dit...

ualaaaaaaaaaaa es molt bó!!! es una canya. Havia llegit al d la Candela pro akst es super maco. uf uf casi em kdo amb el teu, si em permet la Candela (ho sento...).
Joer fes-ne mes!!

Clint ha dit...

Ei "sabonet" espero que fessis quelcom de productiu al final!

Hola Déjà vie, ja veurem si en fem més, tot dependrà de la motivació! jejeje que la Candela ho ha posat fàcil!