divendres, 17 de novembre del 2006

Comença un nou curs.

Avui es comença una nova etapa, al parlament hi haurà aquell ambient similar a quan varem canviar de l'escola de bàsica a l' institut. Vells coneguts, amics, gent nova... m'imagino els nous, deu haver dormit el ciudadano? segur que la seva mare li ha regalat un estoig nou, que el de l'any passat ja esta massa fet servir!
Fins i tot és possible que algun dels nous es porti un entrepà per si de cas fan una hora del pati. Que veient com s'engreixa l' Ernest Benach, dona l' impressió que al Parlament s' hi menja prou bé!
La veritat és que sort que tenim Polònia per estar una mica més entretinguts, que ahir el gag final del Maragall tenia molt suc, una pena però que no sortís la Ruscalleda que li tinc especial devoció.
Espero però que només sigui una curiosa coincidència, però avui hi ha un "fulano" que intentarà batre el record guiness de llençar-se escales avall, sense proteccions, en unes escales d'una ermita de Cantàbria. 134 graons rodolant en aproximadament 12 segons! Esperem que aquesta colla del Parlament no caiguin tant ràpid!

2 comentaris:

Txell ha dit...

Uf quin horror! Jo no puc ni amb la Rusqui ni amb en Ferran Adrià!
I l'Ernest Benach, potser que plegui, pq cada dia està més gras i en qualsevol moment ens pot fotre un pet.

Clint ha dit...

Eps Txell, òsti doncs a mi l' Adrià no, però la paròdia de la Ruscalleda m'encanta, s' assembla molt a quan sortia a minoria absoluta els dimecres crec, i l' Ernest...sembla que continua i potser si que acabarà fent un pet!
Com a mínim haura de canviar de talla aixó segur.