dijous, 16 de novembre del 2006

Es pot ser positiu i sindicalista?

Després de sentir les declaracions de Coscubiela sobre les accions que s'han iniciat per tot el merder de la Renfe, han estat les habituals: "les mesures preses són insuficients"

Que aquestes coses les diguem les persones sense responsabilitats polítiques, pot ser acceptable, però entenc que la funció dels sindicats hauria d'anar més enllà del que habitualment fan, o com a mínim és el que a mi m'arriba. Preocupar-se dels nivells salarials, que ja m'esta bé si paral.lelament es preocupessin de millorar les capacitats dels seus associats.

Quan parlem del futur del nostre país, sempre es parla de qualitat, de turisme de qualitat, de serveis a l'alçada, de noves tecnologíes, de productes d'alt valor afegit. Però tot aixó no s'aconsegueix si no és amb treballadors/es amb un alt nivell de competència, i no em refereixo a universitaris, si no a gent d' ofici. I és aquí on no veig massa la mà d'aquest sindicats que haurien d' aportar més, crec.

L'imatge dels sindicalistes recolzant vaguistes en areoports, amb megàfons i parlant en castellà la tenim clara, i també quan la seat fot fora 600 operaris, mirant quants son a les seves llistes, per tal d'aconseguir la paritat, que en fotin fora per tots als sindicat igual.

3 comentaris:

Oriol ha dit...

L'objecte dels sindicats té una finalitat totalment positiva. La realitat és la de sempre, tothom mira per ell, i els sindicats actualment estan formats enla gran majoria per paparines que només volen hores sindicals, reunions d'empresa, de comité, el que calgui per no fotre un pal a l'aigua.

Clint ha dit...

Just, es pot dir més alt, però no més clar.

Dessmond ha dit...

La resposta a la teva pregunta és: Sí... o no.