dimecres, 22 de novembre del 2006

L'iceta voldria ser llibreter

Això és el que va dira ahir, mentre l'entrevistaven a minoria absoluta, i a sobre vaig pensar que en feia cara de llibreter en Miquel, de llibreria petita i amb llibres per tot arreu. Llavors, no se em vaig trobar pensant-hi, i no és la primera vegada, que faria si no fes el que faig? m'agradaria tenir una papereria tècnica, rodejat sempre de rotrings, papers de diferent gruix, compassos, cartabons, plànols d'autocad, rollers, punta fina...aquella bona olor de les llibretes noves.
La segona opció seria una ferreteria plena de tots els artilugis necessàris per tal d'aconseguir realitzar qualsevulla de les parides que fan els de bricomania, tot i que desde que el van canviar d'hora i cadena ja no l' he tornat a veure més.
Si ja se que semblo el, Kruszelnicki (llegiu el post de la txell), que era un que tenia temps lliure, però es que tota la tarda reunit amb uns informàtics, dona molt temps per deixar correr el cap sense estar al cas del que t'expliquen els que tens davant.

9 comentaris:

Mikel ha dit...

te que ser un pal trobar-se a aquest payu de llibreter perque te una pinta de plasta que tela.

Clint ha dit...

Eps mikel, no et dic que no, però tu no el veus més així entre llibres, rotllo monjo del nombre de la rosa, que no en una manifestació gai parade d'aquestes que van la gent que va al gimnàs de l'oriol?

Txell ha dit...

L'Iceta és un pocasolta, que abans de saber els resultats de les eleccions ja es donava per guanyador i congratulava als altres partits d'esquerra.
No el soporto!

A mi m'agradaria ser vident i si no tenir una botigueta de productes naturals.

No és meu el llombrigu!

Clint ha dit...

Eps Txell, jo ara no en parlava dels resultats de les eleccions, que d'altra banda veig que no et van agradar massa!

vident i naturista uhmm no seràs vegetariana oi?

M'imaginava que no ho era!

Oriol ha dit...

jo també tindria una papereria tècnica,m'encanta a més amb grans plotters i impresores laser, ...un cop amb els peus a terra,ara per ara si no fés la feina que em dedico m'agradaria ser guia de muntanya o guarda forestal, clar que hauria de creixer una miqueta més però és el que m'agradaria.

Candela ha dit...

Jo, si no fos blocaire professional com soc (per les 8 hores que em passo davant l'ordinador), també voldria tenir una llibreria en plan "negra i criminal" tot de llibres de misteri i aquestes coses.

Clint ha dit...

caram tu Oriol, sort que estas a Palamós, que si no encara em fotries els clients imaginaris!

Candela candela, negra i criminal, sembla que et definexis a l' ultima foto, per cert t'he deixat un missatge i me l'has censurat o què?

Clint ha dit...

T'asseguro que no era un d'aquests missatjes! jejeje no passa res dona, ves a saber igual ni el vaig enviar bé, amb tantes seguretats que poseu per col.locar comentaris!
Però no pateixis que seguiré venint a veure't (cotxino cotxino!)

Candela ha dit...

Jaja, et confirmo que ho he revisat i no se m'ha quedat cap missatge teu penjat. Fins aviat! Un petonassssssooo!!!!!