dimarts, 7 de novembre del 2006

Tripartit 2.0 (2)

No se si serà l'últim post sobre aquest tema, és massa d'actualitat i com que el Barça tampoc es que estigui tant bé...
Bromes a part, porto uns dies que ja estic tip d'intentar justificar una cosa de la que no estic d' acord, vaig votar ERC i no estic d'acord en fer Montilla president, que ja ho vaig dir ahir, però en el meu entorn, gairebé tots de CiU, no paren de tirar-me en cara tonteries, com "ja tens el president que volies", "Mas ha guanyat", "aixó és una vergonya"...
Doncs bé, a mi m' agradaría sentir varies coses:
Primer d'ERC, com és que no han explicat tota la veritat als votants, entenc que les bases i militants han de deure "obediència" i ja tenen els seus òrgans per tal de dir la seva. Però els simpatitzants només tenim les urnes, i a mi m'extranya que només en un cap de setmana es pugui lligar tot aixó.
Com és que permeten no tenir prous pebrots per tenir conceller primer, i si vice-president.
Com és que no tenen Educació, si programaticament havien dit que poasarien de nou el DURSI.
I el que segurament no sabrem mai, qui és qui en aquesta mena de maranya de poders, perquè al final potser si que semblarà que enlloc d' un partit polític, és un camp de futbol en un partit ple de travetes!

I de segon, a CiU. Com és que encara ningú no ha fet cap comentari d'autocrítica, com és que ningú no ha vist que en Madí és un personatge que surt rebotat sempre, i que quan presenta la dimissió no li accepten?. Ho sento però em recorda a Luis Aragones i la selecció d'espanya
Quin tipus de relació mantenen amb els altres partits, perquè ara mateix estan igual de sols que el PP, i els "Ciutad-anos" i aixó segurament ells hi tenen alguna part de culpa.
Com és que en 23 anys de manar, no van modificar la llei electoral per tal d'evitar que passes aixó, no sabien que amb quines regles de joc juguen? o ja els hi ananva bé el tema de que amb menys vots, però més ben col.locats tenien més escons.
Algú de CiU ha pensat quin cost ha tingut, aprovar l'estatut a esquenes de tots, o bé donar suport als pressupostos del ZP? potser els hi ha costat massa car no?

I ja se sap ara a aguantar una legislatura que ja começa amb cassolades, fet que indica que serà de tot menys tranquila, jo començaria a veure com es pot fer per engrescar als catalans per una opció de país, tot i que a mi personalment mentre hi hagi en Durán Lleida voltant s'em faria massa extrany votar convergència i no crec que es posin d'acord amb ERC, tot i que en política....

2 comentaris:

neus ha dit...

Costa, costa molt veure en montilla president. A mi em costa molt. Però t'escric per oferir-te algunes raons per donar als teus amics de CIU: Per començar, el Montilla ha desfiat les regles de madrid (zapatero), i tota la branca econòmica pactan amb ERC i ICV. Mentre Mas parlava amb el PSOE, el PSC parlava amb ERC.
A qui et digui que és xarnego, li respons que tu no ets racista (i si fos negre??), o que ja deia Pujol que català és aquell qui viu i treballa a Catalunya. I, sobretot, que l'única manera perquè els joves puguin accedir a l'habitatge és a través de polítiques socials, que, ves per on, són les polítiques d'esquerra.
Si em donen a triar, vull en Carod de president i una Catalunya independent, i això, de moment, no és possible. No et sentis culpable per haver fet Montilla president amb el teu vot, és, segurament, molt més bon gestor que Mas.
I no tinc ni idea de si ja havien pactat l'entesa abans de les eleccions o no, però no m'interessa ni tampoc em sento enganyada: la política ja és això.

Clint ha dit...

Hola neus! gràcies per el teu comentari, suposo que la majoria de gent d'esquerra ens trobem en la mateixa situació, sembla que calgui justificar el que pactin o deixin de pactar. Només espero que no la tornin a cagar i tornar a ser l'ase dels cops!