dimecres, 29 de novembre del 2006

De verduretes

Se, que molts esperen que analitzi la nova composició del govern d'entesa, però passo, no en tinc ganes. En canvi vull fer una reflexió sobre el fet de menjar vegetals únicament.

Els que siguin vegetarians poden passar a l' última línia del post.

Ésser vegetarià és una merda! apa ja ho he dit, i és del tot fonamentat, fruit de l'experimentació en les pròpies carns. M'explico, ahir coses del destí, vaig dinar verdura; un dinar ràpid de coliflor i patata amb beixamel (sort que hi vaig sucar pa!) a mitja tarda ja m'havia menjat dos llapis i en comptes d'un tallat vaig tenir de prendrem un cafè amb llet. Doncs bé només esperava l'hora de sopar, però ja diuen que els camins del senyor són inescrutables i fins passades les deu del vespre no vaig poder posar-me a sopar i llavors ja estava tant cansat, que vaig acabar fent-me una amanida amb formatge de cabra, creixems i formatge quin sopar! però si, dona el pego i llavors no vaig notar res estrany, vaig veure House i a dormir.

Ah amigo! aquest matí però quin mal de panxa, quina gana! no podia ser, llevar-te al matí per anar a treballar i a sobre tenir gana! l'únic bon record d'ahir és la mica de fuet que hi havia a l'entrepà de l'esmorzar! però això si avui, avui vull carn vermella tendra poc feta....

Així doncs, i aquí dono la benvinguda de nou a tots els vegetarians lectors d'aquest humil bloc, que passeu un bon dia tots, i que cadascú ompli la seva panxeta amb el que més l'hi agradi.

10 comentaris:

Txell ha dit...

Clint bon dia!!!!!!!

No vull fer-me la repelent, però m'agraden molt les verdures. M'agraden quasi tant com el formatge (que és lo que més m'agrada del món).

Nanu... una bona graellada de verdures amb sal grossa per sobre, mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I també es pot sucar pà, eh????

Clint ha dit...

Ei molt bon dia! veig que has llegit tot el post, així doncs no ets del tot vegetariana.

A mi també m'agraden les verdures i si, efectivament una graellada és molt bona però...i ara vé el que interessa. De segon què? eh? Un bon txuleton, o una carn a la brasa, o un filet, o un peix al forn és igual qualsevol cosa però que tingui susbtància!

Txell ha dit...

Que tal una Oradeta a la brasa????

Per problemes de coleterol, em tiro més cap al peix!

Candela ha dit...

A mi el formatge m'encanta també! Però soc carnivora, no ho puc evitar...

Clint ha dit...

Vaja Txell, no et dire que no però depen del moment i al final haig de reconeixer que si hi ha una espatlla de xai a la carta...

Candela, ja he llegit el teu post, és evident que ets carnivora ;)

Oriol ha dit...

clint, igualet que tú. Jo tinc una guitarra ben curadeta i quan anem cansats, repelem l'òs, un xuscu de pà, un dit de vi i sopats. L'amanida "també" però "nomès", no.

Clint ha dit...

Si senyor si, ara per nadal també tocaré la guitarra jo! que això no es pot aguantar de cap manera!

Charlie Hi-Hat ha dit...

jo prefereixo omplir-la amb bistecs ben sagnants...

Mikel ha dit...

l´enciam per els conills!!!

Clint ha dit...

Charlie, ben dit. Has probat el magret d'anec de la Gamba? impressionant!

Ei Mikel, jo sempre dic que a 4rt EGB em van ensenyar allò de la cadena alimentaria:

Enciam-conill-home

Ara de gran veig la brometa de l'home que es menja el conill jeje