dijous, 23 de novembre del 2006

Ens vigilen?

Quina sorpresa al revisar les estadístiques del blog (una mica de curiositat no fa mal), va i hi trobo aixó:Ahir vaig parlar del Iceta, es van fer comentaris sobre alguns polítics que havien participat a la barberia i ara aquesta sospitosa visita...serà allò del gran hermano? tindran algú a madrit que va buscant per tots els blogs a veure com critiquem la classe política? O simplement és que com s'aborreixen alla al congrès es dediquen com la majoria de gent que volta per aquí, de navegar per la xarxa en hores laborables? Si ja ho deien aquells, som com som!

11 comentaris:

Txell ha dit...

Segur, segur que és la Carme Chacón! Mira tinc una premocició! ;)

Clint ha dit...

Collons Txell no m'espantis! recordes el que em deies de l' Iceta, doncs multiplica-ho per mil i això és el que en penso de la Chacón! ARGGGG
Espero que no en siguis de endevina!

Oriol ha dit...

clint, dec ser tonto, però no ho entenc. Aquesta llista és la gent que visita el teu blog? Com has tret aquesta llista?

Clint ha dit...

Oriol, m'ho poses a huevo...tonto no però de l'espanyol si! ;)
però ho pilles, aixó surt de les estadístiques de visites del blog, que les trec de www.webstats4u.com crees un compte, et genera un codi i llavors el copies al blog, llavors veus d'on ve la gent, quantes visites i tot de coses més o menys curioses, com la resolució de pantalla (que no se a qui li interessa aixó)
Si veus el menu lateral del blog hi ha una icona sota "estadístiques" on pots fer-hi una ullada si t'interessa.

Txell ha dit...

Jo tinc un contador de miarroba i fa més de mig any que no funciona. Va posant les entrades però ja no em fa estadístiques, ni per països ni res. És culpa del tripartit?

Oriol ha dit...

clint gràcies, a la nit amb més de temps ho miraré.

Clint ha dit...

Ei Txell, doncs a més de no funcionar, quan entres al teu bloc obre un pop-up de propaganda, i saps, el color corporatiu és el de ciutad-anos, però posa:
"La txell vol el tripartit" jejeje serà una conspiració!

Tu mateix Oriol, jo no hi guanyo ni un ral, ai quina misèria...tot i que jugant avui no crec que tinguis molt de temps, entre plorar i tot aixó!

Alepsi ha dit...

Joder! I vols dir que bloquegen en català, aquests??? Caram, caram...

Clint ha dit...

Ei Alepsi, ves a saber, n' hi ha que fins i tot el parlaven en l'intimitat osiguique...

Alberto ha dit...

Hi ha 47 diputats catalans al Congreso... i si, altres espanyols bloquegem també en català...

Clint ha dit...

Hola Alberto, i jo que me n'alegro que altres espanyols bloquegin en català, perquè diria que tots els que ho fem en català també ho fem en castellà, i si pasem per el teu una mica de francès i tot.