dimarts, 14 de novembre del 2006

Gola profunda, ens ho empassarem tot?

Tot i no ser dels que estan més preocupats per els recents resultats post-electorals i les seves negociacions per a la formació de govern, mai no he amagat que el Montilla no és el meu home.Sempre he trobat a faltar a CiU aquell cop de puny a la taula, prendre decisions sense tenir en compte el que diran i per això sempre he optat per un nacionalisme més bel.ligerant, el que ara "tornava a tenir la clau".Però quan sento el futur president dir, que el Carod (vis.president) tindrà menys atribucions que no el conseller en cap, que si vol la política lingüística i altres coses, i sempre amb un to de veu planer, sense estirabots ni sortides de to com amb el de l' americana de colors... em pregunto si no estarem davant un altre rei del "talante"...no serà una mica un cavall de troya? Encara recordo allò de "apollaré el estatut que salga de cataluña" i ves on estem no? Cada dia que passa penso que igual en l'oposició tampoc no estaríem tant malament...o potser és que la clau que tenim només obre la porta del "cuartu de la planxa?"

5 comentaris:

Cruella ha dit...

Més que clau de pany, tenen clau ardiendu. I s'hi agafen com si els hi anés la vida

Clint ha dit...

Hola cruella, ardiendu no se si esta, però em penso que si que les cadires aquestes son còmodes, si no perque tots hi volen seure?

Oriol ha dit...

Tenim una ventatge sobre la gran majoria d'espanyols, és que en general, la societat catalana no és tonta i en qualsevol moment ens sabem organitzar.

Clint ha dit...

Si potser si que tens raó Oriol, tot i que últimament sento comentaris que no van pas en aquest sentit, i entre catalans. Potser el temps ens donarà motius per organitzar-nos o no caldrà, qui sap

Mikel ha dit...

jo estic molt d´acord amb el que diu la Cruella del clau.
deixant de banda les connotacions sexuals que la paraula clau pugui evocar...