dimarts, 21 de novembre del 2006

Periodistes esportius i altres aus rapinyaires

Ahir per casualitat vaig veure una estona el Rondo. Quina vergonya aliena de veure tota aquella colla cridant, apartant-se i trepitjant-se uns als altres. Sóc conscient que segurament molt de tot plegat és atrezzo, que esta pactat i que és el que la gent reclama del programa, però la veritat és que jo no hi se veure la diferencia entre això i els salsa rosas o els tomates.
Que n'és de fàcil la feina del periodista esportiu (sense comptar l' intrusisme que també n'hi ha i molt). Criticar la feina d'entrenadors i jugadors espaterrats en sofàs, només els falta vestir-se de nit.Suposo que si la meva feina fos estar tot el dia al camp del barça per veure com tota la colla entrena durant una hora jo acabaria igual, sembla que s'ajuntin a xerrar com qualsevol colla d'amics i apa, a elucubrar que hauria passat si hagués posat un pivot volant, un mig camp defensiu, o dos tridents!
Tots seguint l'estela del gran Johan, dius "això no funciona, petarà", i llavors si peta tu ja ho havies dit i si no peta dius que et van fer cas i ho han arreglat, i ja està que total no és tant important, és un divertiment.
El millor de tot és la rapidesa en que tot passa, Gudjohnsen fa 2 gols i ja esta, l' Etto que s'ho agafi amb calma, tot arreglat. Els pericos guanyen a l' últim segon, i ja es veuen a Europa, i l'entrenador del nàstic segueix tant xulo com sempre i no guanya ni de conya!
Ara bé, posats a ser crítics, jo preferiria ser de la guia michelin tu, la panxa plena és el primer! que ja ho deia Aristòtil, per pensar cal tenir les necessitats bàsiques cobertes.

10 comentaris:

Txell ha dit...

Per aquesta mateixa raó, vaig deixar de mirar el rondo. Semblava una olla de grills!
En canvi recordo amb especial simpatia "La barberia", clar que fa 15 anys i potser no era tan exigent com ara. (Clar que també miro el diario de Patricia!... aix no sé)
Buenu, que a la terra del Vallès, tres turons fan una serra, quatre pins un bosc espès, cinc quarteres massa terra! :P

Mikel ha dit...

Aixo del rondo i similars es patetis i lo pitjor es que la majoria d´aquesta gentusa no son socis del barça , simplement viuen del barça.

Oriol ha dit...

Bravo clint, igual que els meus companys he deixat de veure el Rondo pk són patètics. En canvi, cada vegada m'agrada més el que foten a la 6ª, tot està una mica més ordenat.
Un petit matís superimportant, l'Espanyol està a Europa. És broma, el sentit de la frase l'he entès perfectament. Recordo a Pere Escobar, Pilar Calvo, Lluís Canut, etc.. tants i tants que haurien d'estar al paredon.

jbauer ha dit...

Uf, com diria en Mikel o en Charlie, a mi el futbol no em barrufa gaire, però seguint-vos a vosaltres, ja m'agrada més. Fins i tot el diumenge a l'hospital vaig escoltar Carruseeeeeeelllllllll Deportivooooooooo. Fins i tot em vaig alegrar quan va marcar l'Espanyol, sobretot per la alegria del comentarista. semblava que haguéssin guanyat la Copa d'Europa...
El roset aquest del Barça és força wapu, no? com el Torres... i un de l'espanyol kike de lucas...

Clint ha dit...

Hola Txell, òsti tu a la barberia era on sortia aquell de CiU oi? eren gent de perfil més ample (per la panxa), t'has oblidat del final eh! com el vallès no hi ha res!

Si Mikel, el barça sembla una gran mamella a vegades.

Ben vist Oriol, avui he sentit que el Valverde no s'havia vist mai fora l'equip :PPPPPPPPPPPPPP

Ei Jackie, esta bé veure que fins i tot a l'hospital tenies bon humor! Jo el que passa es que dels jugadors del barça el que miro son les dones...va i també els cotxes! juasjuas

Txell ha dit...

Si sortien 5 polítics un de cada partit. Un de Ciu molt gras (crec que es deia Camp) un del PSC que es deia Jaume Sobrequés. De ICV hi havia l'actual conseller de mediambient. I d'ERC i del PP, no ho recordo.

jbauer ha dit...

Txell, del PP era el mìtic Enrique Lacalle. No hi havia de ERC.

Mikel ha dit...

Ei Bauer! Ara que no ens sent l´Oriol...fes el favor de no alegrarte mai mes per un gol del l´espanyol. ;-)

Clint ha dit...

Guaita tu les noies futbuleres quina memòria! molt bé molt bé, ara si que els recordo més o moenys a tots!

Mikel, sigues bo amb la bauer, que estava sota els efectes de les "drogues" que et col.loquen als hospitals, seran allò que en diuen efectes secundaris! jejeje

Oriol ha dit...

jajajajajaj. jbauer ets un encant, deixa estar aquest dos pajarus culés que no saben de que parlen.